Margana
Fanka BB :)
No i krocej trwa niz polog[emoji6]ja się osobiście bardziej boję połogu niż porodu. Do porodu podchodzę tak, że trzeba to przeżyć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i krocej trwa niz polog[emoji6]ja się osobiście bardziej boję połogu niż porodu. Do porodu podchodzę tak, że trzeba to przeżyć
No wyjscia nie ma, ale najchetniej juz bym nigdzie nie chodzila[emoji53]O jejku biednaja też ledwo chodzę od wczoraj to tak zle się czuje że szok jak pijana normalnie , ale pocieszam się że już 34 tydzień I damy radę, musimy [emoji8]
O matko, ale wymyslilas! Oba piekne[emoji3]Dziewczynki , który wzór jest ładniejszy? Ten pierwszy byłby naszyty na cieniutki kocyk a drugi jest w formie otulacza bo to dwie inne firmy więc trochę inna funkcja... I bardziej mnie zastanawia, który wzor jest ładniejszy
Zobacz załącznik 859290
Zobacz załącznik 859291
Mi dość szybko przeszło więc i może Tobie za chwilę minie Malenstwo musi zmienić trochę ułożenieNo pewnie tak. Tylko jak tu dalej funkcjonowac[emoji53]
No dobrze sobie pouzywala za nas[emoji6]Chyba za nas wszystkie razem wzięte co od paru miesięcy mają zakaz [emoji16] zboczuszku Ty nasz [emoji39]
Pierwszy jest bardziej do wózka i łóżeczka jako kocyk a drugi jako otulaczO matko, ale wymyslilas! Oba piekne[emoji3]
Chyba bym wybrala ten pierwszy zywszy. Chociaz ten drugi yaki delikatniejszy tez ladny. A do czego ma sluzyc?
Wierzę;(No wyjscia nie ma, ale najchetniej juz bym nigdzie nie chodzila[emoji53]
A ja sie czuję jak żółw. Jak leżę na plecach co się czuje jak taki żółw który leży na tej swojej skorupce i macha rękami i nogami a i tak nie może się przekręcić albo wstaćJa nawet chodzac po domu to czuje[emoji53] No na prawde czuje sie jak jakas lamaga[emoji53]
Idealne porównanie [emoji23][emoji1][emoji1]A ja sie czuję jak żółw. Jak leżę na plecach co się czuje jak taki żółw który leży na tej swojej skorupce i macha rękami i nogami a i tak nie może się przekręcić albo wstać
A nie masz jakiejs infekcji? Bo morfologia by wskazywala na jakis lekki stan zapalny. A ten mocz jakis podejzany, bo i glukoza i krysztaly. Moze powtorz ten mocz dla pewnosci? Kiedy masz wizyte?Hej witajcie, byłam rano na badaniach. Właśnie zadzwoniła do mnie Pani z laboratorium z i formacja że mam cukier w moczu.. I kazała sobie zmierzyć cukier ale jest okej.. Nie wiem o co chodzi. Rzuci któraś okiem? Zobacz załącznik 859296