Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie wczoraj pani doktor po usg powiedziała że po 8 tygodniu spada ryzyko poronienia
Laski dostałam umowę na czas nieokreślony!![]()

Nie masz czym się denerwowaćTo jestes równy tydzień za mną. Ja w 6+1 widzialam pecherzyk ciazowy, w nim cialko zolte i ledwo widocczne dzidzi z pikajacym serduchem. I troche sie tym martwie ze ledwo widoczne dzidzi bylo no ale skoro ginka nic nie powiedziala ze cos jest nie tak.....a pecherzyk mial niecaly centymetr wielkosci. Mam sie czym martwic? Teraz to juz pewnie powyzej centymetra juz ma.
![]()
![]()

Dziękuję
Teraz już wrzucam na luz ale oczywiście dalej zamartwiam się dzidziąEkstra..! to treaz niczym się już nie zamartwiaj, tylko ciesz- zobacz jak wszystko się dobrze układa
Moja wizyta dopiero 5.12....![]()
Dzięki
ja jutro wg usg mam 8 tydz i wlasnie mdlosci pierwszy raz mnie dopadlyNo to u mnie aby jeszcze tydzien i bede powoli sie uspokajac
![]()
![]()
Gratulacje <3Laski dostałam umowę na czas nieokreślony!![]()
Ojjjj.....to współczuję. Ja za tydzien w piątek będę miala 8+1 czyli w zasadzie rozpocznę 8 tydzien juz teraz w piątek [emoji33] ło matko ale zaćmienie umyslu mnie zlapalo. A dzisiaj na audiogram z młodą muszę jechac na drugi koniec Poznania na 15. Wymogi poradni psychologiczno pedagogicznej zwby m.in. audiogram zrobic. A potem mloda do tatusia na 3 godziny bo to środa to ja sobie do H&M wskocze moze jakies ciążowe spodnie dorwę bo juz w leginsach mi zimno.ja jutro wg usg mam 8 tydz i wlasnie mdlosci pierwszy raz mnie dopadly
Dziękuję :* Jeden problem z głowyGratulacje <3