reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

No staram sie odpoczywac ale wtedy pojawiaja sie wyrzuty sumienia odnosnie starszej corki[emoji53]
no wlasnie to jest problem.mojego 5 latka zostawilam na lipiec w przedszkolu zeby mial podworko i kolegow zaprowadzam go na 10 a maz odbiera przed 17 zeby sie wybiegal bo jaj juz nie dojde do parku czy plac zabaw gorzej ze jutro wraca 8 latka z obozu i bedzie sie nudzic dziadkowie zabiora ich dopiero 28 lica na tydzien nad jezioro dlatego chce jak najszybciej urodzic i z wozkiem smigac na place zabaw i parku

reklama
No juz sil mi brakuje[emoji53] I wlasnie to jest najgorsze, ze na jakies dzialania tez sil brak. Najchetniej bym ciagle lezala[emoji53]
U mnie to samo, sił nie mam by wstać. Skurcze ustały, a szkoda. Idealna data do porodu, pierwszy syn wyszedł 10.10 a drugi mógłby 7.7 :)

Przyjmował ktoś smecte w ciąży? Albo coś podobnego?
Caly czas mam odruchy wymiotne, nic zjeść nie mogę dosłownie..
Przez ostatnie trzy tygodnie schudłam podnad kilogram :o

U mnie to samo, sił nie mam by wstać. Skurcze ustały, a szkoda. Idealna data do porodu, pierwszy syn wyszedł 10.10 a drugi mógłby 7.7 :)

Przyjmował ktoś smecte w ciąży? Albo coś podobnego?
Caly czas mam odruchy wymiotne, nic zjeść nie mogę dosłownie..
Przez ostatnie trzy tygodnie schudłam podnad kilogram :o
ponoc to chudniecie normalne przed porodem.Mi dzis ruchu brakowalo i znalazlam sambe i zumbe dla ciezarnych maz mial ze mnie ubaw

no bez przesady ze 2 czy 3 piosenki zatanczylam i kregoslup wymiekl
To i tak dobrze , mi tego ruchu brakuje najbardziej w ciazy. Zawsze nadaktywna byłam, a teraz jak osiemdziesieciolatka się czuje.
Syn wstąpił do okolicznego gangu osiedlowych dzieciaków. I on ma radoche i matka ma spokój :)

To i tak dobrze , mi tego ruchu brakuje najbardziej w ciazy. Zawsze nadaktywna byłam, a teraz jak osiemdziesieciolatka się czuje.
Syn wstąpił do okolicznego gangu osiedlowych dzieciaków. I on ma radoche i matka ma spokój :)
Ja pod koniec 1 trymestru i przez 2 trymestr chodzilam na fitness dla kobiet w ciazy i cwiczylam z you toubem .ale zaczely sie bole z prawej strony brzucha ,raz z maty nie moglam wstac i zaczal twardniec brzuch wiec lekarka zabronila.i jak to ujela mama ginekolog w 3 trymestrze zaczal sie zywot leniwej ksiezniczki choc nie do konca dwojka dzieci sprzatanie gotowanie dzwiganie zakupow

Od wczoraj jesteśmy w domu Lilianka 2940kg 57 dł

Załączniki

• received_2483891814958555.jpeg
    received_2483891814958555.jpeg
    282,1 KB · Wyświetleń: 279
reklama
Dziewczyny pomóżcie co .Od początku mówiłam. Ze nie chce karmić w szpitalu nie mialam pokarmu ona płakała dawały jej butelke stwierdziłam ze juz zostaję przy butelce później płacz bo ona szuka cyca i rączki pycha do buzi ale cycki bolały bo nie odciagane grudy ból i zaczęłam smarować surytusm zeby wypalić a w pon iść do lekarze po tabletki jak bratowa sie dowiedziała to siadła na mnie ze karmic położna to samo a ja tak naprawdę nie wiem z jednej strony chce dla niej bo mi szkoda jej a z drugiej chciała bym pozbyć sie mleka juz zeby nie bolało

Do góry