Margana
Fanka BB :)
A ktos Ci pomagal przystawiac?Dokladnie wlasnie siedze i odciagam, u mnie metoda 7-5-3 [emoji12] mam nadzieje ze moje dziecko wreszcie zacznie lapac dobrze piers i skoncze meke z laktatorem
Domi gratuluje!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ktos Ci pomagal przystawiac?Dokladnie wlasnie siedze i odciagam, u mnie metoda 7-5-3 [emoji12] mam nadzieje ze moje dziecko wreszcie zacznie lapac dobrze piers i skoncze meke z laktatorem
Domi gratuluje!
No ja tez mam glownie na krotki[emoji3]Ale śliczna kruszynka :* gratuluję
Gratulacje słodki![]()
No właśnie tak patrzę i każde na długi rękaw. Też mam tylko body na krótki i jeden pajacyk na długi. No i zastanawia mnie kwestia czapeczek bo jak dziewczyny pokazują fotki ze spacerów to maluchy w czapkach. Czyli czapka konieczna nawet jak jest koło 25 stopni?
Tak, blad mi sie wkradl w kolejnosc[emoji6]A o co chodzi z ta metoda 3/5/7? Kiedy ściągamy laktatorem 3, kiedy 5 a kiedy 7minut? P.S już wiem [emoji16] poczytałam na internecie tyle, że tam jest 7/5/3
Latem werandowanie nie jest konieczne. Wszystko zalezy od pogody.Hej dziewczyny, a kiedy planujecie pierwszy spacer? Zamierzacie werandować itp?
Hej dziewczyny, a kiedy planujecie pierwszy spacer? Zamierzacie werandować itp?
dokladnie gondola ochroni przed ewentualnym wiatrem a z doswiadczen ze starszakami czapka ciagle na glowie to potem ciemieniucha ciężka do wytepieniaNo ja tez mam glownie na krotki[emoji3]
Co do czapki to w taka pogode nie zamierzam zakladac. Jesli oczywiscie dziecko nie bedzie mialo zadnych problemow.
Wiesz, to wszystko trzeba dostosowac do wlasnego dziecka.
ja mam nadzieje ze pogoda sie utrzyma i chce jak najszybciej wyjsc.starszakami trzeba sie zajac .a teraz nie mam sil i zadnej pomocy maz ciagle przy kompie uczy sie bo poczatkiem sierpnia drugi etap rozmow do pracg w jego firmie marzen w Szwajcarii.wiec generalnie ciezko .ja juz dola lapie bo nie mam sil na nic nawet ze starszakami wyjsc na spacer ,wiec marze zeby urodzic i szybko sie pozbierac bo i tak wszystko musze sama ogarnac i sobie poradzic.nawet musze ogarnac 60 mamy na polowe sierpnia .juz moglo by to zrobic moje rodzenstwoHej dziewczyny, a kiedy planujecie pierwszy spacer? Zamierzacie werandować itp?
Od wczoraj jesteśmy w domu Lilianka 2940kg 57 dł
No ciemieniucha tez, a i przegrzanie i katar gotowy.dokladnie gondola ochroni przed ewentualnym wiatrem a z doswiadczen ze starszakami czapka ciagle na glowie to potem ciemieniucha ciężka do wytepienia