Moni17.06
Fanka BB :)
Tez myslalam zeby z czasem kupicJak się przeprowadzę, to będę szczęśliwą (oby [emoji39]) posiadaczką suszarki, więc liczę, że chociaż część suszenia mi odpadnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Tez myslalam zeby z czasem kupicJak się przeprowadzę, to będę szczęśliwą (oby [emoji39]) posiadaczką suszarki, więc liczę, że chociaż część suszenia mi odpadnie
O właśnie
 a moj maz mi kupił " dobre mamy mają bałagan w kuchni, brudna podloge oraz naprawdę szczesliwe dzieci" hahaha wisi na honorowym miejscu
  a moj maz mi kupił " dobre mamy mają bałagan w kuchni, brudna podloge oraz naprawdę szczesliwe dzieci" hahaha wisi na honorowym miejscu
Haha ,nie no tak szczerze to sam mi każe już wszystko pozamaeiac ,bo jak zaczęłam rodzić synka to miałam naprawdę mało rzeczy bo myślałam że zdaze,mam jeszcze miesiąc a tu miesiąc wcześniej urodziłam,To wyslij go na spacer albo na zakupy[emoji23] zawsze ewentualnie możesz powiedzieć że to dla koleżanki, że zamówiła na Twój adres bo jej caly dzien w domu nie ma [emoji16]
Hahaha jeszcze dwie ? Widzę też szalejesz[emoji16]Do mnie jeszcze dwie w tym tygodniu [emoji5]
Tak wlasciwie to 3 tylko jedną do MarysiHahaha jeszcze dwie ? Widzę też szalejesz[emoji16]
 i to jeszcze nie wszystko
 i to jeszcze nie wszystko  ale już niewiele brakuje
 ale już niewiele brakujeNo pewnie niech już sobie czeka chociaż nasze dzidzie też lepiej niech do lipca poczekają na powitanie swiata[emoji16]Haha ,nie no tak szczerze to sam mi każe już wszystko pozamaeiac ,bo jak zaczęłam rodzić synka to miałam naprawdę mało rzeczy bo myślałam że zdaze,mam jeszcze miesiąc a tu miesiąc wcześniej urodziłam,
I sam wszystko ogarniał ,trochę teściowa,mama,także teraz wole juz sama wcześniej bo byłoby ciężko mu gdzieś jeździć i jeszcze z synkiem
No i super [emoji4]Tak wlasciwie to 3 tylko jedną do Marysi[emoji5] i to jeszcze nie wszystko [emoji5] ale już niewiele brakuje
Trzymam kciuki [emoji110]Helou!
Ja dzisiaj w biegu, muszę z M. pojechać do lekarzy itp... miłego dnia!
Kochana siostra [emoji23][emoji16][emoji16][emoji16]To ja miałam jeszcze inaczejkoleżanka nie widziała mnie ze 2 tyg i jak mnie zobaczyła to mówi od razu: wow, widać Ci już ten brzuch, urósł odkąd ostatnio się widziałyśmy! Ja chyba miałam mniejszy w 6 mcu... [emoji848] Na co jej siostra siedząca obok, z grobowa mina: mialas większy. DUŻO [emoji23][emoji23][emoji23]
To ja jestem chyba dziwna [emoji23]Oj ;( zawsze mozna cos wymyslic a dzwoni wczesniej kurier kiedy dostarczy przesylke ? Moze czasem do poludniansie uda