• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Właśnie ja zawsze mowie, że dom to nie muzeum, jak ktos chce zobaczyć czy mam posprzątane to niech się zapowie a jak odwiedzić, pogadac to nie bedzie patrzył czy zdazylam dzisiaj poodkurzac [emoji5] nie lubię miec brudno ale czasami coś trzeba odpuścić dla swojego zdrowia psychicznego [emoji5]
d979a02ba3c5a8ed03a04c8f12f85886.jpg

Załączniki

• d979a02ba3c5a8ed03a04c8f12f85886.jpg
    d979a02ba3c5a8ed03a04c8f12f85886.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 281
Helou!

Ja dzisiaj w biegu, muszę z M. pojechać do lekarzy itp... miłego dnia!

@ani_anita, współczuję... rodzinna grypa żołądkowa jest najgorsza... @kinga30, zdrówka również dla Was!

Jak ktoś chce, mogę potem zmierzyć, na ile się jedne i drugie rozciągają itd [emoji6]
(sesji zdjęciowej w majtkach nie będzie, ja tak nie potrafię...)

O nieeeee jestem zawiedziona...! ;) :D

A co to masz na te kołki ? Pierwszy raz widzę ?

Też miałam te windi i kilka razy się przydały :tak:

reklama
Właśnie ja zawsze mowie, że dom to nie muzeum, jak ktos chce zobaczyć czy mam posprzątane to niech się zapowie a jak odwiedzić, pogadac to nie bedzie patrzył czy zdazylam dzisiaj poodkurzac [emoji5] nie lubię miec brudno ale czasami coś trzeba odpuścić dla swojego zdrowia psychicznego [emoji5]
Oczywiście my wcześniej tylko we dwójkę byliśmy a dziennie było coś do zrobienia odkurzanie, kurze , pranie obiad itd gdzie też większość dnia nas nie było bo obydwoje w pracy , a przy dziecku to dopiero będzie co robić i na pewno nie będzie wszystko na tip top ale jakoś w ogóle mi to nieprzeszkadza [emoji16]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry