PaskuPaska
Fanka BB :)
ZazdraszczamDziewczyny chciałabym się podzielić z wami moim szczęściem[emoji173]️[emoji173]️ po długim i niecierpliwym oczekiwaniu wreszcie poczułam mojego maluszka 17+3 dzień. Miłego dnia wam życzę![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ZazdraszczamDziewczyny chciałabym się podzielić z wami moim szczęściem[emoji173]️[emoji173]️ po długim i niecierpliwym oczekiwaniu wreszcie poczułam mojego maluszka 17+3 dzień. Miłego dnia wam życzę![]()
Ja kupilam takie: Link do: Koszula nocna ciążowa do porodu i karmienia XL trochę krótkie bo 95 cm ale przy moich 180 to ciężko znaleźć dluższą.Zazdroszczę ruchów dzidzi. U mnie nic. [emoji22]
Koszule też kupie tanie, byle by były. Jakoś nie przywiązuje do tego większej uwagi.
Ja tez bo nie lubię koszul.Zazdroszczę ruchów dzidzi. U mnie nic. [emoji22]
Koszule też kupie tanie, byle by były. Jakoś nie przywiązuje do tego większej uwagi.
Jej, naprawdę Ci współczuje. Ciągłe czekanie na kogoś żeby cokolwiek zrobić... ja słabo się czuje jak muszę wejść po schodach na 4 piętro zadyszka i po takim maratonie muszę chwile odpocząć na kanapie.
Też o tej przystawce myślałam ale ona jest jeszcze większa od platformy i obawiam się że byłoby to bardzo niewygodne bo mam długie nogi. Jest jeszcze taka dostawka która można przyczepić z boku wózka i jest normalne siedzenie jak w wózku. Sama nie wiem, chyba najpierw spróbujemy bez niczego ,może Maks będzie na tyle grzecznie szedł, a jeśli nie to dokupimy od razuMnie w sumie tez trochę kasy żal na podwójny wózek nawet jak się na jakaś używkę zdecyduje, bo zakładam ze już niedługo starsza nie będzie chciała w nim siedzieć ale z drugiej strony znając nasz tryb życia i moja młodsza trochę się boje ze będzie się kończyć tak ze będę pchała wózek z młodsza a starsza na rekach. Sama nie wiem jak to rozwiązać. Jakby tej różnicy było tak koło trzech lat to bym się nie zastanawiała i zdecydował tylko na przystawkę taka z opcja siedzenia.
Też muszę coś kupić bo w domu to śpię w koszulkach [emoji85] nie będę dupa świecić w szpitalu.To uważaj na siebie - oby bylo coraz lepiej.
Ja po tej mojej groźbie wyjazdu na ip stwierdzam, że musze kupić sobie kapcie i koszule nocne - bo na upartego gdybym miala zostać w szpitalu ( pfu pfu odpukać) to ja nawet nie mam w czym tam urzędować![]()