Never_Give_Up
Fanka BB :)
Lekarz na wizycie na mdłości zaproponował mi pregne vomi zawiera wyciąg z imbiru magnez i vit b6 któraś z was stosowała może? Muszę poczytać opinie![]()
Ja stosuje witaminę B6. 3 razy dziennie po 1 tabletce. Na mnie nie działa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lekarz na wizycie na mdłości zaproponował mi pregne vomi zawiera wyciąg z imbiru magnez i vit b6 któraś z was stosowała może? Muszę poczytać opinie![]()
Na mnie podczas bólu głowy nigdy nie działał apap więc teraz nawet nie proboje brać zostaje mi tylko smarowanie amolem, smaruje skronie i kark troszkę łagodzi bólWczoraj powiedziałam w pracy o ciąży!
Stresowalam się jak głupia, a wyszło bardzo pozytywnie. Pierwsze pytanie czy wrócę, bo bardzo im zależy żebym wróciła. Co do pracy ja mam zamiar pracować do końca kwietnia. Ale dostałam zielone światło że gdyby cokolwiek się działo mam się nie wahać i przynosić L4.
Ale z nadmiaru tych emocji cała noc bolala mnie głowa, wzięłam apap bo nie dałabym rady.
Jak u Was dziewczyny bralyscie może paracetamol dotychczas? Jakie macie podejście do tego? Zapomniałam się zapytać lekarza o to i miele Internet i mega rozbieżne opinie.
Ja dzisiaj też jakby troszkę więcej energi czekamy na znajomych jadą do nas z Bieszczad mamy w planach wieczorem na rynek na Jarmark Bożonarodzeniowy się wybrać zobaczymy czy fasola pozwoliCześć dziewczyny. Jak dzisiaj u was samopoczucie. Bo ja wkońcu całą noc spałam i jestem wypoczęta.Dawno tak dobrze się nie czułam. Ale nie będę chwalić dnia przed zachodem słońca bo do wieczora wszystko może się zmienić.
Wczoraj powiedziałam w pracy o ciąży!
Stresowalam się jak głupia, a wyszło bardzo pozytywnie. Pierwsze pytanie czy wrócę, bo bardzo im zależy żebym wróciła. Co do pracy ja mam zamiar pracować do końca kwietnia. Ale dostałam zielone światło że gdyby cokolwiek się działo mam się nie wahać i przynosić L4.
Ale z nadmiaru tych emocji cała noc bolala mnie głowa, wzięłam apap bo nie dałabym rady.
Jak u Was dziewczyny bralyscie może paracetamol dotychczas? Jakie macie podejście do tego? Zapomniałam się zapytać lekarza o to i miele Internet i mega rozbieżne opinie.
ja jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży - głowa mnie okropnie bolała więc wzięłam 2 razy paracetamolWczoraj powiedziałam w pracy o ciąży!
To i tak dobrze, że paracetamol. Na mnie apap nie działa, ja bym wzięła coś mocniejszego. Dobrze, że nic mnie nie bolalo.ja jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży - głowa mnie okropnie bolała więc wzięłam 2 razy paracetamol