Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja czasami czuje tylko lekki dyskomfort jak za dlugo stoje albo siedze. Tak to spokoj.Dziewczyny, bo tak się zastanawiam... Mnie się zawsze wydawało, że macica jak rośnie to boli albo w jakikolwiek sposób to czuć (jakies ciągnięcia itp.), a mnie nic nie boli. Czasami zakłuje, w jednym i tym samym miejscu od początku i czasami lekko szarpnie jak np. za szybko wstanę. Jak to u was wygląda? [emoji6]
U mnie też czasami lekko zakłuje a tak to nie boli piersi jedynie obolałe i sutkiDziewczyny, bo tak się zastanawiam... Mnie się zawsze wydawało, że macica jak rośnie to boli albo w jakikolwiek sposób to czuć (jakies ciągnięcia itp.), a mnie nic nie boli. Czasami zakłuje, w jednym i tym samym miejscu od początku i czasami lekko szarpnie jak np. za szybko wstanę. Jak to u was wygląda? [emoji6]
Mnie w pachwinach potrafi ciągnąć i taki ostrzejszy ból jak szybko wstanę bądź się odwróceDziewczyny, bo tak się zastanawiam... Mnie się zawsze wydawało, że macica jak rośnie to boli albo w jakikolwiek sposób to czuć (jakies ciągnięcia itp.), a mnie nic nie boli. Czasami zakłuje, w jednym i tym samym miejscu od początku i czasami lekko szarpnie jak np. za szybko wstanę. Jak to u was wygląda? [emoji6]
Ja po prostu stresowałam się usg. Nie widziałam malucha 6 tygodni, masa czasu i jakoś mocno mnie to stresowało.No ja podejrzewam że to syndrom białego fartucha [emoji23] bo w domu też spoko.
Ja zanim kichnę muszę podkurczyć nogi a jak stoję to zgiąć się w pół, bo inaczej to okropny ból.Findmysky dokaldnie tak samo. Macica nie boli. Czasem szarpna więzadła, lub coś tam zakluje. Najgorzej jak kicham. Ostatnio często mi się zdarza, bo katar mam, myślałam ostatnio,ze mi coś w środku wyrwało, tak bolało.