Martkaaa5
Fanka BB :)
Też była dokładnie 10 grudnia bo sprawdziłam i pójdę w lutym może jakoś wysiedzeJa farbuje. Ostatnia wizyta to początek grudnia teraz się wybieram na kolejną na początku lutego.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też była dokładnie 10 grudnia bo sprawdziłam i pójdę w lutym może jakoś wysiedzeJa farbuje. Ostatnia wizyta to początek grudnia teraz się wybieram na kolejną na początku lutego.
W ubiegłym tygodniu miałam wizytę u lekarka badala mi piersi. Nie chcę panikowac, dlatego dzisiaj nie poszłam do lekarza. U nas równiez najpierw trzeba iść do rodzinnego i to on może skierować dalej. Jedynie do ginki mogę iść no i najlepiej to dopiero w czwartek bo nie uśmiecha mi się czekać dwie godziny w poczekalni po pracy w dodatku.Juz to zrobilam. Nie dosc ze krwawi przy szczotkowaniu, to czuje ten smak krwi i w trakcie dnia.
Karolcia.De ja czasami tak mam, ale ja mam powiekszony wezel chlonny pod pacha. Sprawdzany i piersc byla czysta. Z tego ze jestem kompletnym swirem na ten temat i wlasciwie to moja fobia. Nie czekalabym na ginekologa tylko poszla do rodzinnego. W sumie nie wiem jak u Was wyglada sluzba zdrowia, w UK wszystko idzie przez rodzinnego a sama ciaza prowadzona jest przez polozna (ale to na bank juz pisalam). Moze wystarczy zmienic stanik, moze to zmiany hormonalne ale trzeba(!) cyce sprawdzic.
Przez brzuch. Ale w celu potwierdzenia płci dopochwowo, bo przez brzuch nie miał pewności.Wybiorę się w lutym to już będzie drugi trymestr może i samopoczucie będzie troche lepsze
A pytanko do dziewczyn po usg prenatalmym przez brzuch czy dopochwowo?