AjahiS
Fanka BB :)
Ja też mam oponkę tłuszczowąSuper macie brzucholki u mnie 14t idzie więc bardziej mam oponke tłuszczową od braku robienia brzuszków niż ciążowy brzuszek
dziewczyny super brzuszki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też mam oponkę tłuszczowąSuper macie brzucholki u mnie 14t idzie więc bardziej mam oponke tłuszczową od braku robienia brzuszków niż ciążowy brzuszek
To jak już tak Wam narobiłam smaka na te gofry, powiedzcie z czym najbardziej lubicie?![]()
Fajny brzuszek już, ja jeszcze ponad 3 tyg do 20 tyg, odliczam jak głupia [emoji1] muszę zainwestować w końcu w duże lustro bo nie mam nawet gdzie zdjęcia brzucha zrobić
Od kiedy będą ?Z bitą śmietana i owocami[emoji39][emoji39] U mnie gofry to głównie wakacyjny wybryk ale widziałam ze gofrownicę będą w lidlu wiec czemu nie. Dodatkowy grat w kuchni[emoji23][emoji23]
U mnie brzuszek już całkiem spory ale tez żadnego dużego lustra wiec zostaje mi tylko winda, ale na razie trochę mi głupio![]()
Ja już mam tyle gratow w kuchni...Ale gofrownicy jeszcze nie mam [emoji16][emoji16]Z bitą śmietana i owocami[emoji39][emoji39] U mnie gofry to głównie wakacyjny wybryk ale widziałam ze gofrownicę będą w lidlu wiec czemu nie. Dodatkowy grat w kuchni[emoji23][emoji23]
U mnie brzuszek już całkiem spory ale tez żadnego dużego lustra wiec zostaje mi tylko winda, ale na razie trochę mi głupio![]()
ŚlicznyŁadne te Wasze brzuszki [emoji4] wstawię swój a co mi tam [emoji38]
Gofry lubię najbardziej z bitą śmietaną i owocami Zobacz załącznik 938039
Planujecie jakieś wakacje w tym roku? My wstępnie zarezerwowaliśmy dwa tygodnie nad morzem na Helu od 30 maja. Mam nadzieję że to dobry pomysł i że jakoś zniosę podróż i nie urodzę na wybrzeżu![]()