W lato to pewnie działka głównie

W maju Młody ma z dziadkami jechać nad morze, możliwe, że dołączymy na trochę. Ale teraz mam zagwozdke bo na ostatni tydzień lutego mam wykupioną od dawna wycieczkę do Emiratów (tata prezent dla mnie i siostry zrobił, jeszcze przed ciążą) i teraz zw na tego polipa mam zagwodkę. Muszę jeszcze z prowadząca przegadać.
A pies zwykle jeździ z nami (poza takimi wakacjami z lotem) - ale na deskę do Włoch czy do Chorwacji zawsze z psiakiem.
D1407 taki brzuch to ja bez ciąży bym chciała mieć! [emoji85] Ja teraz 16tc, a wyglądam jak pod koniec 6ms pierwszej
Ja to właściwie dopiero miesiąc temu zaczęłam czegokolwiek do kąpieli Młodego używać, bo mu się porobiły suche plamy wiec włączyliśmy emolient. A tak to 21ms sama woda. Krem na początku z BabyDream sensitive (Sroka o nim pisała - ma bardzo przyzwoity skład), a później Dexeryl jak nam zaczął wysychać. Chusteczki kupuje z BabyDream - teraz te nowe, zielone z samą wodą. Jeszcze takie żółte fajne mają z olejkiem (też bardzo dobry skład). Większość popularnych kosmetyków i chusteczek typu pampers czy j&j ma pół tablicy Mendelejewa w składzie.
Ons rozbieżności wymiarów tydzień w jedna czy w drugą to nie jest powód do niepokoju, na pewno nie na tym etapie

Z resztą usg jest szacunkowe, a dzieci nie pasują idealnie do siatek każda częścią ciała - u mnie usg w niu porodu przewidywało dziecko o ponad pół kg większe niż było w rzeczywistości, a znam i przypadki prawie kilogramowych pomyłek
Gofra bym zjadła, ale mi się robić nie chce.
Na szczęście jeszcze kruche z jabłkami i malinami zostało to będzie do kawy w nagrodę jak wreszcie robotę skończę