PaskuPaska
Fanka BB :)
Sądzisz że w 5min zrobiłby wszystkie pomiary dokladnie?Nie sugeruj się czasem trwania usg a dokładnością pomiarów. Doświadczony ginekolog w dobrych warunkach i z dobrym sprzętem może się uwinąć z badaniem w kilka minut.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sądzisz że w 5min zrobiłby wszystkie pomiary dokladnie?Nie sugeruj się czasem trwania usg a dokładnością pomiarów. Doświadczony ginekolog w dobrych warunkach i z dobrym sprzętem może się uwinąć z badaniem w kilka minut.
5 minut odczuwalne a nie mierzone ze stoperemSądzisz że w 5min zrobiłby wszystkie pomiary dokladnie?
@Dolore Który to tydzień? Matko boska, jak patrzę na zdjęcia dziewczyn, które są mniej więcej w tym samym tygodniu, to zaczynam się martwić, bo mój brzuch to taki mały się wydaje... Bez ubrań czegoś się dopatruje, ale w ciuchach już gorzej. Siostrze mojego M., której dość dawno nie widziałam, to prawie gały z orbit wyszły i nie dowierzała, że wyglądam, jak wyglądam.
Co do wózka - najpierw chcieliśmy kupić jakiś markowy, polecany przez inne mamy, ale żaden mi się nie podobał wizualnie... A i kółka nie takie, jakbym chciała. I w końcu kupiliśmy jakiś "no name" i po pierwszych testach wypada bardzo dobrze.I wygląda fajnie.
22 tydzieńa mi wszyscy dookoła mówią że mam mały brzuch jak na ten etap ciąży [emoji14] mi się też wydaje że jest całkiem duży więc kwestia indywidualna
jak widać nie jestem jakiejś drobnej postury więc brzucholek widać
a jak są Panie drobniutkie to i brzuszek pewnie i mniejszy
Ja już też jestem po połówkowym. Dziękuję za trzymanie kciukówNasz Tomeczek ma już 500 g i wszystko wyszło w badaniu ok ( trwało ono z 20 minut ale lekarz był gadatliwy i z 5 minut to opowiadał dowcipy
).
A jak tam u Was dziewczyny zleciał dzień ? Czy jeszcze jest jakaś po połówkowych i nie chwaliła się wynikami?![]()
Super :-)22 tydzieńa mi wszyscy dookoła mówią że mam mały brzuch jak na ten etap ciąży
mi się też wydaje że jest całkiem duży więc kwestia indywidualna
jak widać nie jestem jakiejś drobnej postury więc brzucholek widać
a jak są Panie drobniutkie to i brzuszek pewnie i mniejszy
Ja już też jestem po połówkowym. Dziękuję za trzymanie kciukówNasz Tomeczek ma już 500 g i wszystko wyszło w badaniu ok ( trwało ono z 20 minut ale lekarz był gadatliwy i z 5 minut to opowiadał dowcipy
).
A jak tam u Was dziewczyny zleciał dzień ? Czy jeszcze jest jakaś po połówkowych i nie chwaliła się wynikami?![]()
Dziękuję)
Mi właśnie też podoba się ten Priam więc najwyżej będziemy obie się z nimi "męczyły')
Masz go już w domku?Może wstawisz fotkę ?