Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja myślę że dużo par ma taki etap pod koniec ciąży. Ja tam się tym nie przejmuję.Już myślałam ze jestem dziwna i tylko ja mam z tym problem ze niezbyt dobrze czuje się z brzuchem. Pewnie bardziej to jest w mojej głowie heh a facet w żaden sposób tez nie dąży do tego to może ma to samo odczucie co ja
Może kolej na CiebieJa miałam opory ale się przełamałam
Brzuch mi opadł, nawet mogę wstać normalnie z łóżka i oddychanie od razu lepsze plus jeszcze nie ma 8 a ja już 5 razy byłam w kibelku. Aczkolwiek to możliwe, że wychodzi ze mnie po prostu wczorajszy stres- nie związany z dzidzią
Oprócz tego cisza, będę dawała znać ale coś czuję, że coraz bliżej, śmieję się że chyba po raz pierwszy nie pójdę na wybory![]()
Heyy nie szkodzi A kto pyta nie błądziPrzepraszam ze drążę, ale w takim razie tylko podklad na łóżko i piżamaw szpitalu?
Wczoraj szalał cały wieczór i pół nocy od rana spokojny. Czekam teraz do gina ciekawe co powie.@Natalia198777 jak tam u Ciebie? Zaczęła się bardziej ruszać dzidzia czy już jednak jesteś w szpitalu?
Aa u Ciebie jak??@Natalia198777 jak tam u Ciebie? Zaczęła się bardziej ruszać dzidzia czy już jednak jesteś w szpitalu?