Martitta88
Fanka BB :)
Mój się rusza cały czas mniej więcej tak samo. Nie całymi dniami ale jak coś zjem albo jak dotykam brzucha to odpowiada.Aa u Ciebie jak??
ja zauważyłam że mniej się rusza jakieś tam przekrety
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój się rusza cały czas mniej więcej tak samo. Nie całymi dniami ale jak coś zjem albo jak dotykam brzucha to odpowiada.Aa u Ciebie jak??
Moja tez wczoraj sie mało ruszała , juz złapałam schizy ,ale po 40 min leżenia łaskawie sie przebudziła , i od wieczora jest juz okej , oj ten tydzien chyba bedzie ciężki , ja 16 idę do szpitala .Aa u Ciebie jak??
Wczoraj szalał cały wieczór i pół nocy od rana spokojny. Czekam teraz do gina ciekawe co powie.
Czekam nadal w kolejce spóźnienie ponad h. Z racji ze nie przyjeli dziewczyny w 6tc z krwawieniem na ip który jest oddalony 20 m od ośrodka mojego gina wpusciłam dziewczynę i czekam dalejAa u Ciebie jak??
No zobaczymy czekam w kolejce i czekam.... młody się rusza co jakos czas pewnie po wizycie i tak zrobią mi ktg . I pewnie dzis da mi skierowanie cos czuje..... nie chciałam miec wywołanego porodu ale juz mi wszystko jedno. Boje sie tylko bo wiem, ze oxy nie jest zdrowa dla dziecka.Natalia ja mam podobnie , we wtorek na ktg wyszedł płaski zapisale przed ktg i po maluch szalał w brzuchu
mam podjechać jutro na ktg żeby sprawdzić jak tym razem wyjdzie
bobas prawdopodobnie spał
wczoraj ruszał się w brzuchu co jakiś czas , dziś rano też wiercił się a teraz jest spokój
może u ciebie też w brzuszku większy śpioszek
a i mam w końcu ustalony termin cc , 21 mam się stawić na 7 w szpitalu![]()
Owoce maliny chyba nie mają takiego działania, tylko liścieNataliaa to czekamy na wieści
Ojjj jak ja bym już chciała aby coś zaczęło się rozwijać
A owoce MALINY też jakiś wpływ ma co herbata z liści??? Bo mi dzisiaj mój kupił koszyczek i tak ze podjadam gorąca kąpiel tylko seksiku nie było w nocy
Dzisiaj zauważyłam u siebie mega dużo śluzu takie kurze jajko bez zabarwienia czy to może być czop
Nie jestem lekarzem ale ja sobie to tłumaczę tak: oksytocyna jest hormonem, który się wydziela podczas porodu. Oczywiście, kroplówka to nie to samo co naturalne wydzielanie. Ale jeśli dziecku miałoby się coś stać z powodu np. niewydolnego łożyska, albo przedłużającego się porodu, to lepiej temat przyspieszyć. Jeśli piszę głupoty, to mnie poprawcieNo zobaczymy czekam w kolejce i czekam.... młody się rusza co jakos czas pewnie po wizycie i tak zrobią mi ktg . I pewnie dzis da mi skierowanie cos czuje..... nie chciałam miec wywołanego porodu ale juz mi wszystko jedno. Boje sie tylko bo wiem, ze oxy nie jest zdrowa dla dziecka.