Ja jestem z okolic Rzeszowa/JarosławiaDziewczynki a ja tak z innej beczki
Z jakich miast jesteście, może nawet nie zdajemy sobie sprawę, że mieszkamy blisko siebie i może nawet w tym samym szpitalu, zmierzamy rodzić?
Ja jestem ze Świnoujścia![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jestem z okolic Rzeszowa/JarosławiaDziewczynki a ja tak z innej beczki
Z jakich miast jesteście, może nawet nie zdajemy sobie sprawę, że mieszkamy blisko siebie i może nawet w tym samym szpitalu, zmierzamy rodzić?
Ja jestem ze Świnoujścia![]()
Ja mam termin od 3.07 do 08.07 - zależy od USG, za każdym razem pokazuje inny dzieńJa chyba pierwsze kroki skieruje do UCK, podobno super, tylko podobno z miejscami różnie [emoji85] moja lekarz tez tam pracuje [emoji4] a w drugiej kolejności Zaspa [emoji4] a kiedy macie terminy? Ja na 14.07
Dzięki za infopodobno lipiec i sierpień to najbardziej oblegane miesiącejestem w grupie na fejsie: gdzie rodzic na Pomorzu, dziewczyny w miarę możliwości piszą o aktualnym stanie miejsc w poszczególnych szpitalach ☺
Ooo ja tez z gostyniaJa z wielkopolski, mała miejscowość. Rodzić będę w Gostyniu ☺
podobno lipiec i sierpień to najbardziej oblegane miesiące [emoji85] jestem w grupie na fejsie: gdzie rodzic na Pomorzu, dziewczyny w miarę możliwości piszą o aktualnym stanie miejsc w poszczególnych szpitalach [emoji5]
Jednak świat jest małyOoo ja tez z gostynia![]()
Tak, rodze w ŚwinoujściuCześć, sąsiadko! Szczecin się kłania ☺ Rodzisz u Siebie w mieście?
A byłam zwiedzać Świnoujście, przy okazji delegacji, byłam wtedy w 10 t.c.i zakochałam się w kanajpie Rybna Chata
Aktualnie mieszkam między Wrocławiem a Trzebnicą![]()