reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Ja byłam zdziwiona, jak mi babka napisała że łożysko położone na ścianie bocznej :)
Czuję się dziś źle jakoś sama że sobą.. Nie wiem niby wszystko ok, ale siedzę i łzy w oczach mam.
Dziś mi się śniło, że Leoś już jest z nami, tylko, że we śnie leżał w łóżeczku uśmiechnięty, ale jakby już ze 2 miesiące miał taki duży mi się wydawał :)
Nie jesteś sama :* tez mam takie momenty, a jeszcze teraz jak tak dawno nie widziałam Małego to już w ogóle...
Codziennie mnie dopada myślenie o tym czy wszystko na pewno jest w porządku.
Codziennie mam wątpliwości, zwłaszcza wtedy jak przyłapie się na tym czy Młody się dość często rusza. Wtedy mam taki atak paniki ze nie wyrabiam...
Trzymajmy się ciepło i w zdrowiu psychicznym😚

Nie jesteś sama :* tez mam takie momenty, a jeszcze teraz jak tak dawno nie widziałam Małego to już w ogóle...
Codziennie mnie dopada myślenie o tym czy wszystko na pewno jest w porządku.
Codziennie mam wątpliwości, zwłaszcza wtedy jak przyłapie się na tym czy Młody się dość często rusza. Wtedy mam taki atak paniki ze nie wyrabiam...
Trzymajmy się ciepło i w zdrowiu psychicznym😚
Dziewczyny, mój osteopaty radzi: cieszyć się, pachnieć, nie denerwować, wtedy maleństwo nie będzie oryczane. Stres bardzo wpływa na maluchy. Głowa do góry, wszystko będzie dobrze!

U mnie też było ciężko i jest z odpoczynkiem, bo 3,5 latek w domu.

Ja okien nie myje, wolę nie ryzykować, sprzęt myjący sprzedałam, bo tylko mnie denerwowało mycie nim. Szczerze to uważam, ze są rzeczy ważne i ważniejsze.
Zgadzam się w 100% z Tobą, że są rzeczy ważne i ważniejsze. Gdybym miała 3, 5 latka nie pomyślałabym nawet o umyciu okien 🙈Gdyby kazano mi leżeć plackiem, leżałabym Ja siedzę w domu już od grudnia nie licząc wyjazdów do pracy. Byłam. Non stop przeziębiona, potem problem z kręgosłupem się przydazył.Także trochę już mi odwala 🤪

@Onka4419 różnie to może być. Ostatnie mogą stać się pierwszymi :D

Ja 5 lat temu na forum ostatnia się dowiedziałam, kto mieszka w brzuszku, ale urodziłam pierwsza! Taa.. wtedy nie było mi do śmiechu, bo termin miałam na połowę mają a urodziłam w pierwszy dzień wiosny, ale teraz pozytywnie nastawiona i mam nadzieję, że trochę dłużej Leoś posiedzi w brzuchu :)

@Onka4419 różnie to może być. Ostatnie mogą stać się pierwszymi :D
Ja 5 lat temu na forum ostatnia się dowiedziałam, kto mieszka w brzuszku, ale urodziłam pierwsza! Taa.. wtedy nie było mi do śmiechu, bo termin miałam na połowę mają a urodziłam w pierwszy dzień wiosny, ale teraz pozytywnie nastawiona i mam nadzieję, że trochę dłużej Leoś posiedzi w brzuchu :)

Kurcze oby jednak u mnie tak nie było.. Chociaż z tą szyjka to wszystko możliwe, gdyby nie święta to bym Już dziś w szpitalu była na zakładaniu pesaara... Skróciła mi się szyjka i to fest.. Mimo że tak uważałam 🤷‍♀️ lekarz powiedział że mam być grzeczna, zakaz robienia czegokolwiek... Wtorek rano szpital... Kurde jeszcze dodatkowo przeraża mnie wirus.. Może nic nie złapie... 🤦‍♀️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry