Kasiaparasia
Fanka BB :)
Suri ja 2 poproszę i do tego herbatkę z cytrynką  dzięki
 dzięki 
Paulina Ty się pokłóciła? Myślałam ze twój taki ideał ze kłótnie nie wchodzą w grę
Cześć Krystaliczna
Ja idę się oporządzić przed jutrzejsza wizyta. rano z wrażenie jeszcze się pozacinam wiec teraz spa a rano prysznic. W związku z tym ze od jutra kombinują coś w zaworach w naszym bydynku zdana będę tylko na zimna wodę wiec skutecznie przejdzie mi ochota na gorace kąpiele czy prysznice.
 rano z wrażenie jeszcze się pozacinam wiec teraz spa a rano prysznic. W związku z tym ze od jutra kombinują coś w zaworach w naszym bydynku zdana będę tylko na zimna wodę wiec skutecznie przejdzie mi ochota na gorace kąpiele czy prysznice.  

Kto ogląda Żmijowisko ?

Paulina Ty się pokłóciła? Myślałam ze twój taki ideał ze kłótnie nie wchodzą w grę
Cześć Krystaliczna
Ja idę się oporządzić przed jutrzejsza wizyta.
Kto ogląda Żmijowisko ?

będzie dobrze, miną mu humorki. Też pewnie chłopak w szoku jeszcze
 będzie dobrze, miną mu humorki. Też pewnie chłopak w szoku jeszcze 

w głębi duszy liczę na chłopca, choć najważniejsze aby zdrowe. Nie mogę się doczekać wizyty u gina, chociaż tym razem to była wielka niespodzianka ta ciąża
 w głębi duszy liczę na chłopca, choć najważniejsze aby zdrowe. Nie mogę się doczekać wizyty u gina, chociaż tym razem to była wielka niespodzianka ta ciąża