Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zamkniety musi działać bo tu już prawie nikt nie pisze. Ja nadal nie mam dostępu
Ja to już rajstopy rozmiar większe kupiłam, a i tak cisną, więc chyba tylko nogawki dłuższe sąJa już od dwóch tygodni chodzę w ciuchach ciążowych. Wzdęcia swoje robią a brzuszek trochę rośnie tzn nie widać go za bardzo ale wciągnąć go tez już nie umiemwygoda przede wszystkim
Ja 13tydz A od kilku dni noszę ciążowe jeansy /mam z pierwszej ciazy/, jakoś bardziej mnie teraz wszystko uwiera i przeszkadza,A brzuch też myślę że większy Niz przy pierwszej ,wtedy jakoś zaczęło być widać na 4.5 miesiąca
Czesc dziewczynyJestem nowa i pierwszy raz na forum
12 tydzien i 4 dni. Mieszkam w Australii ale bardzo mi teskno za krajem i wole rozmawiac po polsku z polskimi mamusiami
Jak znoscie wasze ciaze? Ja nie najlepiej bo mam 37 lat i to drugie dziecko po 12 latach przerwy......ciezko sie przyzwyczaic do tej niespodzianki.....upaly tez nie ulatwiaja......
Pozdrowienia dla wszystkich lipcowych mam
![]()
Witamy, witamyCzesc dziewczynyJestem nowa i pierwszy raz na forum
12 tydzien i 4 dni. Mieszkam w Australii ale bardzo mi teskno za krajem i wole rozmawiac po polsku z polskimi mamusiami
Jak znoscie wasze ciaze? Ja nie najlepiej bo mam 37 lat i to drugie dziecko po 12 latach przerwy......ciezko sie przyzwyczaic do tej niespodzianki.....upaly tez nie ulatwiaja......
Pozdrowienia dla wszystkich lipcowych mam
![]()