AsiaPelasia
Fanka BB :)
@limonka27 daj znać jak po tym oleju, my kiedyś na biwaku w szkole kolega cwaniak wypił trochę to z kibelka nie wychodził przez 3 godziny 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hahahaha liczę na to poza tym mam jeszcze urządzenie do lewatywy ale boję się że jak użyje to nie dojadę do szpitala hahaha@limonka27 daj znać jak po tym oleju, my kiedyś na biwaku w szkole kolega cwaniak wypił trochę to z kibelka nie wychodził przez 3 godziny![]()
KruszynkaMy też już poDominika 10 pkt 53 cm i waga 2800g więc maleństwo
Poród bardzo długo się rozkręcał i w międzyczasie w szpitalu był alarm przeciwpożarowy, więc musiałam się ubierać a potem znowu rozbierać przez co akcja porodowa jeszcze bardziej się spowolniła. Urodziłam dopiero 10.36 ale na szczęście już po wszystkim teraz czekamy aż nas ubiorą i przewioza na salę. Oczywiście wcześniej nie mogli dać znieczulenia a jak już akcja się rozkręciła to było za późno
![]()
Ja nic nie robiłam w szpitalu też nic....No wlasnie, jak z tymi lewatywami? Te co juz rodzily, robilyscie cos same, nic, a moze w szpitalu?
Mi robily w szpitalu lewatywęNo wlasnie, jak z tymi lewatywami? Te co juz rodzily, robilyscie cos same, nic, a moze w szpitalu?
Ja mam i takie i takie i nawet bez rękawówDziewczyny a do szpitala macie spakowane komplety Body+ pajac a bierzecie tylko z długim czy z krótkim rękawkiem tez ?