Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brawo!Juz prawie spakowalam torbei tak sie zastanawiam, potrzebuje recznika dla dziecka? Na stronie mojego szpitala nie ma na liscie, ale oczywiscie musialam sie pokusic o sprawdzenie tez innych list z netu
i tam sa. A kubek i sztucce? Bierzecie? A no i te podklady(podpaski) ile tego macie?
Juz prawie spakowalam torbei tak sie zastanawiam, potrzebuje recznika dla dziecka? Na stronie mojego szpitala nie ma na liscie, ale oczywiscie musialam sie pokusic o sprawdzenie tez innych list z netu
i tam sa. A kubek i sztucce? Bierzecie? A no i te podklady(podpaski) ile tego macie?
Ja mam klapki i paputyTo w takim razie doloze jeszcze jedne podpaski. A bierzecie kapcie i klapki pod prysznic? Bo ja sie zastanawiam, czy nie starcza jedne gumowe. Oczywiscie nie mam jeszcze wody, ale miejsca zostalo wiec poupycham butelki![]()
Ja tylko klapki. Będę wchodziła w nich pod prysznic a potem w tych samych chodzić po oddziale, oczywiście osuszonychJa mam klapki i paputy![]()
Ja mam takie paputki do chodzenia w wodzie. Są lekkie, ale pełne. Wole miec jednak zabudowane do chodzenia po szpitaluJa tylko klapki. Będę wchodziła w nich pod prysznic a potem w tych samych chodzić po oddziale, oczywiście osuszonychjakoś mi tak głupio chodzić w kapciach po szpitalu
![]()