O i Tola tez tu popularneU nas sporo dziewczynek ma, na osiedlu króluje Zoja Ida i Gniewko - tez super, ale trochę ich tu mamy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O i Tola tez tu popularneU nas sporo dziewczynek ma, na osiedlu króluje Zoja Ida i Gniewko - tez super, ale trochę ich tu mamy![]()
Mieszko fajne!Dziewczyny jako że pracuje w szpitalu i mam wgląd do danych pacjentów to napiszę wam jakie imiona są u nas najczęściej spotykane (rocznik 2021)
Piotr
Max
Franciszek
Aleksander
Jan
Michał
Nikodem
Antoni
Szymon
Tymon
Marcel
Cezary
Gabriel
Igor
Oskar
Mieszko
Artur
Milena
Pola
Maja
Zofia
Julia
Oliwia
Laura
Martyna
Łucja
Ida
Helena
Gaja
Liwia
Hanna
Emilia
Zoja
Jagoda
Liliana
Inga
Lena
Ja przed ciążą podjadalam duzo słodkiego. Wolałam zjeść polowe obiadu żeby później dopchać słodyczamiJa też jem dużo mniejsze porcje, ale nie częściej tylko rzadziej. Efekt jest taki że od poczatku ciąży schudłam ze 3 kg, no ale wagę mam normalną, nie mam niedowagi więc się tym nie przejmuję. Pewnie później nadrobię. Po prostu nie jestem w stanie jeść częściej i więcej. Jem za to codziennie coś słodkiego, a wcześniej tego nie robiłam! Chyba muszę przyhamować! Też Was tak ciągnie do słodkiego?
Myślę, że z tym całym tyciem to jest trochę pomylenie i rozdmuchanie tematu.Ja narazie -1 na wadze. Jem zdrowiej trudniej przytyć.
A myślałam, że moje Liwia będzie mało spotykaneDziewczyny jako że pracuje w szpitalu i mam wgląd do danych pacjentów to napiszę wam jakie imiona są u nas najczęściej spotykane (rocznik 2021)
Piotr
Max
Franciszek
Aleksander
Jan
Michał
Nikodem
Antoni
Szymon
Tymon
Marcel
Cezary
Gabriel
Igor
Oskar
Mieszko
Artur
Milena
Pola
Maja
Zofia
Julia
Oliwia
Laura
Martyna
Łucja
Ida
Helena
Gaja
Liwia
Hanna
Emilia
Zoja
Jagoda
Liliana
Inga
Lena
Chodzę i tak i tak i moim zdaniem sporo kasy odchodzi za badania co mnie cieszyA mam do Was pytanie dziewczyny :-) jak prowadzicie ciążę na NFZ czy prywatnie?
Ja od początku jestem prywatnie, ale badania kosztują majątek. Znajomy lekarz podpowiedział mi, że skoro płacę podatki, mam zatrudnienie to dlaczego mam płacić za badania.
No i faktycznie poszłam do lekarza na NFZ i mam skierowanie na badania (krew, mocz itd) i też na prenatalne. Także fajnie, tylko że ponieważ miałam już 2 poronienia wolę też mieć prowadzenie poleconego prywatnego lekarza, przynajmniej na początku ciąży. Wychodzi na to że wizyty mam podwójne :-) Czy któraś też tak kombinuje jak ja?
Logistycznie trzeba to dobrze rozegrać i się trochę nagimnastykować![]()
Co wy, moja pierwsza ciąża jak miałam 25 lat, dryga jak mam 27, a czuje się jakbym była z 50lat starszato prawda...moja 3cia. Pierwsza 24 l druga 30 i teraz 37 i ewidentnie odczuwam roznice