Gryfin
Fanka BB :)
Wygląda super! U mnie dziś zupa gulaszowaCo jak co ale za mną chodzi wszystko co pomidorowe
Jak nie kanapka z pomidorem to pulpeciki w sosie pomidorowym. Istne szaleństwo
Zobacz załącznik 1342720
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wygląda super! U mnie dziś zupa gulaszowaCo jak co ale za mną chodzi wszystko co pomidorowe
Jak nie kanapka z pomidorem to pulpeciki w sosie pomidorowym. Istne szaleństwo
Zobacz załącznik 1342720
Prywatnie. Było już serduszko, ale powiedział, ze kartę ciąży założy 22 grudnia. Będzie to 10+4
Ja chodzę prywatnie ,USG zawsze mi robi . Ja na prenatalne dostałam przy II wizycie. Chyba dają gdy widać serduszko, bo wtedy wiadomo że ciąża się rozwija, a nie że jest pusty pęcherzyk.A ja mam pytanie, bo tak nadrabiam i byłam na 1 usg, druga wizytę mam 22 grudnia, ale lekarz nic nie mówił o prenatalnych. Czekać grzecznie? Z tego co czytam większość z Was już ma umówione, czy któraś nie ma?
I czy na drugiej wizycie macie tez usg? Mi wpisali ‚konsultacje’ i Pani w recepcji powiedziała, ze jak konsultacje to bez usg.
Może chce tylko wyniki sprawdzić i zapisać na prenatalne .. jak u niego byłam jeszcze nie wiedziałam, ze tak to działa od Was teraz wyczytuje.
Ja prenatalne na nfz dlatego na pierwszej wizycie dał skierowanie, co do usg to u mnie jest na każdej wizycie ale chodzę prywatnie. Nie wyobrażam sobie iść, tak się czeka na wizytę i żeby usg nie byłoA ja mam pytanie, bo tak nadrabiam i byłam na 1 usg, druga wizytę mam 22 grudnia, ale lekarz nic nie mówił o prenatalnych. Czekać grzecznie? Z tego co czytam większość z Was już ma umówione, czy któraś nie ma?
I czy na drugiej wizycie macie tez usg? Mi wpisali ‚konsultacje’ i Pani w recepcji powiedziała, ze jak konsultacje to bez usg.
Może chce tylko wyniki sprawdzić i zapisać na prenatalne .. jak u niego byłam jeszcze nie wiedziałam, ze tak to działa od Was teraz wyczytuje.
Ja mam wizytę 21.12 i wtedy dopiero ma mnie umówić na prenatalne.A ja mam pytanie, bo tak nadrabiam i byłam na 1 usg, druga wizytę mam 22 grudnia, ale lekarz nic nie mówił o prenatalnych. Czekać grzecznie? Z tego co czytam większość z Was już ma umówione, czy któraś nie ma?
Ja dzisiaj zaczęłam 9 tydzień i też nie jestem jeszcze umówiona na prenatalne, ale u mnie prenatalne robi mój lekarz prowadzący ( posiada certyfikat FMF) więc on już tego pilnuje żeby to USG mi zrobić w odpowiednim momencie.A ja mam pytanie, bo tak nadrabiam i byłam na 1 usg, druga wizytę mam 22 grudnia, ale lekarz nic nie mówił o prenatalnych. Czekać grzecznie? Z tego co czytam większość z Was już ma umówione, czy któraś nie ma?
Oki czyli lekarz wie co robi, a mi pozostaje czekać.Ja mam wizytę 21.12 i wtedy dopiero ma mnie umówić na prenatalne.