reklama

Lipcowe mamy 2022

Mnie też wyszły bakterie w moczu i dopiero za trzecim razem lek pomógł. Ale na szczęście jest kilka bezpiecznych.
Nie zalamuj mnie 😞 dostałam antybiotyk. Tzn czekam na ten kod do recepty!!!! Już pół godziny i nic. Masakra. W poniedziałek muszę znowu wykonać ogólne badanie moczu oraz posiew. Jak będzie ok to super jak nie to muszę znowu do lekarki się umówić… bo wizytę u ginekologa mam po świętach a tak długo czekać nie mogę… najgorsze jest to ze coraz bardziej mnie ten brzuch zaczyna ciągnąć…

reklama
Mi też wyszła raz podwyższona a drugi raz już 86, a i tak diabetolog kazał kontrolować i te kontrole pokazują, że nie jest za dobrze :( Teraz ciągle powyżej 100 rano. Muszę zmodyfikować kolację. Spróbuję by były mniejsze odstępy pomiędzy kolacją a śniadaniem. Może to poprawi trochę.
🙁 hmm… nie fajnie to wyglada… ja ogólnie od pierwszych objawów ciąży jem mało. Słodycze w ogóle wyeliminowalam i nie jem kolacji bo obiad jemy o 16 i po pierwsze nie jestem już później głodna a po drugie nie mogę bo tragicznie się czuje jak zjem na noc… 3mam kciuki żeby było wszystko okey.

Czy Wy macie obezwladniajace uderzenia goraca? Od wczoraj ledwo zyje. Raz goraco, raz dreszcze. Upocona. Chyba ze znowu za duzo forum bo znowu wkretka z cyckami i brakiem bolu…
Dzisiaj miałam takie uderzenie drugi raz chyba w ciąży, aż mi jelita skręciło i musiałam usiąść bo słabo mi było. Jak mi przeszło to znowu wymiotować mi się chciało a od dłuższego czasu z tym jest akurat Ok 🤷‍♀️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry