Nie, a czym się to charakteryzuje?Cześć dziewczyny. Mam pytanko. Czy któraś ma rozejście spojenia łonowego?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, a czym się to charakteryzuje?Cześć dziewczyny. Mam pytanko. Czy któraś ma rozejście spojenia łonowego?
Kiedyś leżałam po porodzie z dziewczyną która podczas miała uszkodzone spojenie i musiała leżeć żeby się zrosłoCześć dziewczyny. Mam pytanko. Czy któraś ma rozejście spojenia łonowego?
I jak tam się czujesz? To była jednorazowa akcja? Może faktycznie to od ciśnienia... Ja nie mam takich sytuacji, że robi mi się słabo, ale niskie ciśnienie w ostatnich dniach strasznie mnie osłabiało. Z kolei dziś po 4 obudził mnie bol w dłoni.... ledwo ściągnęłam obrączkę pod strumieniem zimnej wody. Do tej pory nie miałam takich akcji z puchnięciem...Hej dziewczyny, dzisiaj rano jak ogarniałam syna do szkoły zrobiło mi się słabo poczułam że nie mam siły i miałam takę uczucie jakbym miała zemdleć. Położyłam się na chwilę i zaraz przeszło. Trwało to może minutę. Niestety nie wiem jakie miałam ciśnienie bo złośliwość rzeczy martwych padly baterie jak mąż wymienił to już ciśnienie było w porządku. Obstawiam ciśnienie albo zwykła przyoadlisc ciazowa bo cukier chyba nie bo za szybko przeszło
Kochana zdarzyło się tak tylko raz wczoraj rano i oby tak zostało. Jak poszperałam porem w internecie to może po prostu być efekt ciąży 3 trymestru, tak podobno czasami się dzieje dlatego zaleca się zwolnienie tempa. Jeżeli chodzi o puchnięcie to też właśnie pisali ze w 3 trymestrze ma prawo się pojawiać. Emka_27 może już nie zakładaj na palce obrączki i żadnej innej biżuterii tak w razie w.I jak tam się czujesz? To była jednorazowa akcja? Może faktycznie to od ciśnienia... Ja nie mam takich sytuacji, że robi mi się słabo, ale niskie ciśnienie w ostatnich dniach strasznie mnie osłabiało. Z kolei dziś po 4 obudził mnie bol w dłoni.... ledwo ściągnęłam obrączkę pod strumieniem zimnej wody. Do tej pory nie miałam takich akcji z puchnięciem...
No już nie założę, tak się wystraszyłam jak nie mogłam jej zdjąć, że ledwo się powstrzymałam, żeby męża nie obudzićKochana zdarzyło się tak tylko raz wczoraj rano i oby tak zostało. Jak poszperałam porem w internecie to może po prostu być efekt ciąży 3 trymestru, tak podobno czasami się dzieje dlatego zaleca się zwolnienie tempa. Jeżeli chodzi o puchnięcie to też właśnie pisali ze w 3 trymestrze ma prawo się pojawiać. Emka_27 może już nie zakładaj na palce obrączki i żadnej innej biżuterii tak w razie w.
Takiego tętna jeszcze nie miałam, ale moja koleżanka w ciąży cały czas miała takie i wyższe i miała zalecony odpoczynek. Ja dziś byłam na echu serduszka I wszystko ok i oby tak zostałoDziewczyny wy też macie takie szaleńcze tętno? U mnie 110 przy ciśnieniu 106/60... sapie jak lokomotywa
@słoneczko91 @Mama3Kinga @przyszła mama 2023 jak tam się czujecie?
@marika222 ty już na urlopie?
@Inna_ale_taka_sama co u Ciebie słychać? Dawno się nie odzywałaś, a pisałaś, że będziesz robiła amniopunkcję...
Super wiadomośćTakiego tętna jeszcze nie miałam, ale moja koleżanka w ciąży cały czas miała takie i wyższe i miała zalecony odpoczynek. Ja dziś byłam na echu serduszka I wszystko ok i oby tak zostało
Hej ja wcześniej nie miałam czasu bo cały tydzień przed wyjazdem było dużo spraw do ogarnięciaDziewczyny wy też macie takie szaleńcze tętno? U mnie 110 przy ciśnieniu 106/60... sapie jak lokomotywa
@słoneczko91 @Mama3Kinga @przyszła mama 2023 jak tam się czujecie?
@marika222 ty już na urlopie?
@Inna_ale_taka_sama co u Ciebie słychać? Dawno się nie odzywałaś, a pisałaś, że będziesz robiła amniopunkcję...