Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro miU mnie niestety dziś beta spadkowa. Niepotrzebnie się cieszyłam, niepotrzebnie zakładałam ten temat
Nie wiem czy nie lepiej dziewczyny w tej sytuacji zamknąć ten temat i żebyście otworzyły nowy, bo w tym nawet nie będziecie miały jak dodać listy terminów porodu na pierwszej stronie
Przepraszam Was za zamieszanie
strasznie mi przykro… Nie ma słów, by choć na trochę było lepiej…U mnie niestety dziś beta spadkowa. Niepotrzebnie się cieszyłam, niepotrzebnie zakładałam ten temat
Nie wiem czy nie lepiej dziewczyny w tej sytuacji zamknąć ten temat i żebyście otworzyły nowy, bo w tym nawet nie będziecie miały jak dodać listy terminów porodu na pierwszej stronie
Zrobiłaś badania w tym samym laboratorium? Może kwestia tego że inne laboratorium.U mnie niestety dziś beta spadkowa. Niepotrzebnie się cieszyłam, niepotrzebnie zakładałam ten temat