Kwietniowa2026
Fanka BB :)
Od brania progesteronu też mogą wystąpić plamienia brunatne, też biorę i też plamię a wszystko jest okPrzełożyliśmy pociąg pojadę do szpitala. Ja biorę 2x200 dziennie progesteronu więc..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od brania progesteronu też mogą wystąpić plamienia brunatne, też biorę i też plamię a wszystko jest okPrzełożyliśmy pociąg pojadę do szpitala. Ja biorę 2x200 dziennie progesteronu więc..
Ja dzisiaj poległam z samopoczuciem psychicznym.
Wczoraj miałam krzywą cukrową, wyniki potwierdziły cukrzycę - 95/133/124
Dodatkowo zaczęłam się martwić tym podwyższonym TSH (co prawda od razu włączyli mi leki).
Wczoraj po ostatnim badaniu krwi zasłabłam, jutro wizyta serduszkowa, a ja zamiast się cieszyć i wyczekiwać to jestem okropnie zestresowana. Na dodatek mam dzisiaj wzmożone pragnienie, nakręcam się strasznie, zupełnie straciłam kontakt z częścią mózgu, która odpowiada za racjonalne myślenie.
Chcę do mamy![]()
To jestesmy w tym razem, trzymaj sięDziewczyny , mnie intuicja i tym razem nie zawiodła. Żegnam się , beta dzis 93 , progesteron 12 więc wszystko zaczyna spadać
Życzę Wam spokojnych 9 miesięcy , dbajcie o siebie i maluszkitrzymam mocno za wszystkie kciuki
![]()
Ja też dziś jak szykowałam się do pracy to prawie spotkałam się z toaletą, a od kilku dni mnie strasznie muliCo do plamienia to u mnie do tej pory było w terminie okresu i się nie powtórzyło.
Za to dzisiaj rano przy myciu zębów prawie![]()
Ja na pewno zrobię. Mam cukrzycę ciążową, co zwiększa ryzyko.CześćDziewczyny moja gin przy wypisaniu skierowania na prenatalne zasugerowała dodatkowo wykonać badanie w kierunku preklampsji, co sądzicie na ten temat?
a jakie to badanie?CześćDziewczyny moja gin przy wypisaniu skierowania na prenatalne zasugerowała dodatkowo wykonać badanie w kierunku preklampsji, co sądzicie na ten temat?
A to nie zawiera się w prenatalnych? (Test pappa)?CześćDziewczyny moja gin przy wypisaniu skierowania na prenatalne zasugerowała dodatkowo wykonać badanie w kierunku preklampsji, co sądzicie na ten temat?