koniczynka32
Zaciekawiona BB
Podoba mi się określenie leżę bobaskiem do góryojj... trzymaj się i odpocznij ... dzisiaj leżysz bobaskiem do góry![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Podoba mi się określenie leżę bobaskiem do góryojj... trzymaj się i odpocznij ... dzisiaj leżysz bobaskiem do góry![]()
O MATKO ....TAAAK... starszy ma 9 lat i musimy sporo czasu poświęcać na naukę, a młodszy prawie 5 ale gdyby mógł to by po suficie biegałA masz tak że wracasz do domu i myślisz o tym żeby się wyciszyć po pracy a tu z każdej strony bombardowanie "mamo, mamoooo, maaaaaaaamoooooooo" ?![]()
Ale co juz brzuszek widać ? Bo ja wiem ze wzdęcia itp. ale też mam wrażenie że już coś jestZ każdą jedna Twoja wiadomością mam chęć zadzwonić do mojego taty i zapytać czy nie zmajstrowal gdzieś kiedyś dziecka na boku.
Mówiłam do męża że człowiek niby dorosły, samodzielny, na swoim własnym utrzymaniu a jakoś tak dziwnie będzie powiedzieć rodzicom że znowu zostaną dziadkami. Oni jednak bardziej liczyli na mojego brata niż na mnie a tu zaskoczenie. Chodzę po domu w bluzie albo swetrze żeby teściowa się nie domyśliła. Ojciec czasem wpada z wizytą i też brzuch zakrywam jak się gdzieś kręci w pobliżu
Co do tej adopcji zwierzaków też mi znany temat. Zapieralam się że w życiu nie będziemy mieli w domu żadnego zwierzątka (ewentualnie chomika) no i nie wiem jak do tego doszło że zostałam kocia mamaCałkiem niechcący mamy w domu Brytyjczyka z jednym okiem, nikt nie chciał więc pokochałam
![]()
Dam znać jak poszło,córka moja ostatnio wspomniała że nie chciałaby już młodszego rodzeństwaDaj znać jak coś wymyślisz bo totalnie nie wiem jak przygotować mojego syna na zrzucenie takiej bomby.
2 tygodnie temu moja koleżanka urodziła dzidziusia i będąc z dziećmi na zakupach kupiłam body dla tego maluszka i włożyłam do reklamówki która nosił mój syn. Wyszliśmy ze sklepu i zaczął się krzyk że mam wziąć od niego ta reklamówkę bo on nie będzie nosił ubrań dla "kidosów" i tu zapaliła mi się lampka i pojawiła się informacja w głowie "no to masz babo przej***ane"
No przecież mówiłam
Mniam ! Mi nic w tej ciąży nie smakujesama na siebie się złoszczę że wymyślam. Potrzebuje czegoś na już, zjem i stwierdzam że to jednak nie ten smak
wszystko przez ten słony posmak w ustach
![]()
Ja również byłam w fazie odchudzania, nawet w kalendarzu zapisałam sobie cele wagoweWłaśnie u mnie tak było, zaczęłam się odchudzać i nagle się okazuje że fałda na brzuchu nie znika tylko się zaokrągla
U nas taki był plan że skoro wcześnie zaczęliśmy to co 5 lat bobas ale na 30 stwierdziłam że ja jednak nie chce bo dobrze mi tak jak jest![]()
Strasznie mi przykroDam znać jak poszło,córka moja ostatnio wspomniała że nie chciałaby już młodszego rodzeństwaco do syna najstarszego to jemu już niestety nie powiem bo parę miesięcy temu zginął w wypadku a on właśnie namawiał i tłumaczył mi że powinniśmy mieć jeszcze jedno dziecko żeby to najmłodsze miało się z kim bawić bo oni już są za starzy.
U nas wszystkie dzieci zrobione po mocno erotycznych książkach, pier**le więcej nie czytamJa również byłam w fazie odchudzania, nawet w kalendarzu zapisałam sobie cele wagoweups...
Na swoją 30 byłam już w ciąży. Najśmieszniejsze jest to że, szczęśliwy traf zawsze mieliśmy na naszej działce... Tym razem też
![]()
Wzdęcia swoją drogą ale taki okrągły to on jednak nie byłAle co juz brzuszek widać ? Bo ja wiem ze wzdęcia itp. ale też mam wrażenie że już coś jesta może sobie wkrecam... i to uczucie balonika
![]()
O taaak ! Kiedy się z kimś rozmawia to wiadome że wtedy jest coś ważnego do przekazania mamieO MATKO ....TAAAK... starszy ma 9 lat i musimy sporo czasu poświęcać na naukę, a młodszy prawie 5 ale gdyby mógł to by po suficie biegał.... i Mamowanie... oczywiście najwięcej spraw jak np z kimś rozmawiam... ale w pracy to samo... usiądę na chwilę do dziennika lub z kimś chwilę rozmawiam i dookoła wianuszek dzieci
. Ale nie ukrywam, że te moje pracowe też są cudowne i naprawdę wdzięczne... lubię ich, dlatego chcę do końca semestru zostać ... i nie wiem jak się z nimi pożegnam
.
Jeju strasznie mi przykroDam znać jak poszło,córka moja ostatnio wspomniała że nie chciałaby już młodszego rodzeństwaco do syna najstarszego to jemu już niestety nie powiem bo parę miesięcy temu zginął w wypadku a on właśnie namawiał i tłumaczył mi że powinniśmy mieć jeszcze jedno dziecko żeby to najmłodsze miało się z kim bawić bo oni już są za starzy.
A my w moje urodzinyJa również byłam w fazie odchudzania, nawet w kalendarzu zapisałam sobie cele wagoweups...
Na swoją 30 byłam już w ciąży. Najśmieszniejsze jest to że, szczęśliwy traf zawsze mieliśmy na naszej działce... Tym razem też
![]()
Żebyś Ty 100 lat kochana za tą radę żyła, napiłam się tej coli i aż odżyłamOjej mnie ratowała tylko coca cola w poprzednich ciążach w kryzysie.
W ogóle co śmieszne mnie dopadły mdłości tydzień temu