reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

Jak ze spaniem? Ja okropnie śpię, budzę się często, jakoś niespokojnie śpię, do tego syn mnie budzi w nocy i mąż chrapaniem to jest jakiś dramat, jest przed południem a ja ziewam jak głupia i ledwo na oczy patrzę
W spanie to jesteśmy doskonali, jak się położę tak o ile siku nie zbudzi do rana 9-10 h nawet potrafię pospać. Zebrałam się w końcu i poszliśmy w las, wróciliśmy po kolana w błocie więc dodatkowa gimnastyka bobasa w postaci kąpania trzech psich zadów wykonana😅 kilo mandarynek już wjechało, no cytrusowo jak nic od tygodnia;)

reklama
@Marwis26 super wieści ❤️.
Podczytuje Was dzisiaj ale nie wyrabiam na zakrętach 🫣.

Teściowa pytała jak było u neurologa powiedziałam jej że moje nadciśnienie i zle samopoczucie będzie wołać do niej babciu w okolicach lipca. Bardzo się ucieszyła i powiedziała że ile dzieci by nie było ona się będzie cieszyć :)

@Marwis26 super wieści ❤️.
Podczytuje Was dzisiaj ale nie wyrabiam na zakrętach 🫣.

Teściowa pytała jak było u neurologa powiedziałam jej że moje nadciśnienie i zle samopoczucie będzie wołać do niej babciu w okolicach lipca. Bardzo się ucieszyła i powiedziała że ile dzieci by nie było ona się będzie cieszyć :)
Super 🤩 ale bym chciała żeby były u mnie takie reakcje

Rany, ależ Wy tu postów produkujecie 😂 Nie nadążam na bieżąco czytać, ale już nadrobiłam. Bardzo się cieszę ze wszystkich pomyślnych wizyt i zobaczonych serduszek, a nowym dziewczynom mówię serdeczne: siemka 😁

Ja dziś po drugiej wizycie, zdobyłam zdjęcie z USG i nagle się zrobiło barrrdzo realnie 🤣, jak zobaczyliśmy malutkie rączki i nóżki 1,6cm fasolki 😍 Za tydzień zmykam na L4 już ostatecznie, dostałam skierowanie do diabetologa i mam gacie pełne strachu 😒 @LadyCaro wpisz proszę prenatalne na 22.12. Fajnie, ze udało się przed Świętami, mam nadzieję, że przyniosą dobre wieści i będziemy spokojniejsi...

Naliczyłam nas tu 27 z pierwszej strony, fajne grono! Przebieram nóżkami na watek prywatny, bo jednak trochę mam oporów pisać tak o :)

Super!! A jak u Ciebie wychodzi wiek ciąży z usg? Bo termin porodu masz dzień przede mną, a już serduszko było:o
Aktualnie mam innego lekarza niż poprzednio, bardzo dokładny, powiedział, że na dzisiaj (5+4) nie wyliczy terminu z usg, bo zarodek jest zbyt mały, dojrzał akcję serca nawet mi pokazał i powiedział jedynie, że jak na tak wczesny etap ciąży to i tak dobrze, że widać serce. Termin porodu z USG wyliczy dopiero na następnej wizycie, ma być 18.12 i już wtedy mam mieć wszystkie badania porobione.
za tydzień chce pójść by zobaczyć akcję serca już taką mocną jak na 6+ tyg przystało.

reklama
Jak ze spaniem? Ja okropnie śpię, budzę się często, jakoś niespokojnie śpię, do tego syn mnie budzi w nocy i mąż chrapaniem to jest jakiś dramat, jest przed południem a ja ziewam jak głupia i ledwo na oczy patrzę
Też mnie rzuca po łóżku w nocy. Budzę się co chwila... dramat... ta ciąża jest zupełnie inna niż poprzednie ...

Do góry