no i w ogóle mamy swoją drogą szczęście bo całe lato w większości pewnie będziemy juz na L4 i możemy latać w sukienkach. Nie wyobrażam sobie zimy z wielkim brzuchem- pierwsze dwie miałam z terminem na 10.06 więc już w ogóle super- teraz pewnie w marcu już nie będę miała co ubrać na siebie
reklama
Marwis26
Fanka BB :)
Ooo ile bym dała za to by coś z tego zjeść ze smakiem.Ja moje drogie zjadłam już dziś od rana bagietkę białą suchą, potem 2 kanapki z bułki + warzywa, 2 cukierki. Więc oczywiście węglowodany same
ja dziś płatki i wepchnęłam trochę sałatki w siebie. Tak to
koniczynka32
Aktywna w BB
Zadzwoniłam do mojej pani doktor. Jakby się plamienia utrzymywały to przyjść jutro na wizytę zamiast za tydzień. Położyłam się, przespałam się i narazie jest ok nic się nie dzieje... Rano trochę za bardzo ruszyłam z kopyta i albo się przesililam albo to jakieś plamienia przy rozciągającej się macicy bo dość mocno mnie dzisiaj ciągnie tak jakby mi się cały dzień utrzymywała kolka bardziej po prawej stronie dołem brzucha 
Marwis26
Kurczę, to oszczędzaj się. Nawe przy braku plamieńZadzwoniłam do mojej pani doktor. Jakby się plamienia utrzymywały to przyjść jutro na wizytę zamiast za tydzień. Położyłam się, przespałam się i narazie jest ok nic się nie dzieje... Rano trochę za bardzo ruszyłam z kopyta i albo się przesililam albo to jakieś plamienia przy rozciągającej się macicy bo dość mocno mnie dzisiaj ciągnie tak jakby mi się cały dzień utrzymywała kolka bardziej po prawej stronie dołem brzucha![]()
Kwietniowa2026
Aktywna w BB
Chodzisz jeszcze do pracy czy już l4?Zadzwoniłam do mojej pani doktor. Jakby się plamienia utrzymywały to przyjść jutro na wizytę zamiast za tydzień. Położyłam się, przespałam się i narazie jest ok nic się nie dzieje... Rano trochę za bardzo ruszyłam z kopyta i albo się przesililam albo to jakieś plamienia przy rozciągającej się macicy bo dość mocno mnie dzisiaj ciągnie tak jakby mi się cały dzień utrzymywała kolka bardziej po prawej stronie dołem brzucha![]()
Tralalala25
ja cos czuje, ze nie bede wychodzic z mieszkania przez ostatni miesiac ciazy, bo normalnie nie lubie upalow w miescie, a z wielkim brzuchem to juz w ogole bede umieracno i w ogóle mamy swoją drogą szczęście bo całe lato w większości pewnie będziemy juz na L4 i możemy latać w sukienkach. Nie wyobrażam sobie zimy z wielkim brzuchem- pierwsze dwie miałam z terminem na 10.06 więc już w ogóle super- teraz pewnie w marcu już nie będę miała co ubrać na siebie
odpoczywajZadzwoniłam do mojej pani doktor. Jakby się plamienia utrzymywały to przyjść jutro na wizytę zamiast za tydzień. Położyłam się, przespałam się i narazie jest ok nic się nie dzieje... Rano trochę za bardzo ruszyłam z kopyta i albo się przesililam albo to jakieś plamienia przy rozciągającej się macicy bo dość mocno mnie dzisiaj ciągnie tak jakby mi się cały dzień utrzymywała kolka bardziej po prawej stronie dołem brzucha![]()
LadyCaro
u mnie koleżanka z pracy ma urodziny i zrobiłą takie słodkości, ze.... o losie. Dobrze, że nie byłam na obiedzie... ale ciasto zamiast obiadu, masakra. A wieczorem mam wigilię firmową. Ratujcie mnieO kochana ja rano bułki z szynką później kawa zbożowa i oczywiście lindorkia za chwilę woda śledziowa,także na wiosnę spodnie z zasłony szyję
![]()
też nie lubię i w dodatku cały lipiec plus dzieci w domu będzie cieżkoja cos czuje, ze nie bede wychodzic z mieszkania przez ostatni miesiac ciazy, bo normalnie nie lubie upalow w miescie, a z wielkim brzuchem to juz w ogole bede umierac![]()
śmieję się, że będę całe wakacje siedzieć w basenie
reklama
Tralalala25
zaaaaazdrou mnie koleżanka z pracy ma urodziny i zrobiłą takie słodkości, ze.... o losie. Dobrze, że nie byłam na obiedzie... ale ciasto zamiast obiadu, masakra. A wieczorem mam wigilię firmową. Ratujcie mnie