reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

no i w ogóle mamy swoją drogą szczęście bo całe lato w większości pewnie będziemy juz na L4 i możemy latać w sukienkach. Nie wyobrażam sobie zimy z wielkim brzuchem- pierwsze dwie miałam z terminem na 10.06 więc już w ogóle super- teraz pewnie w marcu już nie będę miała co ubrać na siebie

reklama
Zadzwoniłam do mojej pani doktor. Jakby się plamienia utrzymywały to przyjść jutro na wizytę zamiast za tydzień. Położyłam się, przespałam się i narazie jest ok nic się nie dzieje... Rano trochę za bardzo ruszyłam z kopyta i albo się przesililam albo to jakieś plamienia przy rozciągającej się macicy bo dość mocno mnie dzisiaj ciągnie tak jakby mi się cały dzień utrzymywała kolka bardziej po prawej stronie dołem brzucha 🫣

Zadzwoniłam do mojej pani doktor. Jakby się plamienia utrzymywały to przyjść jutro na wizytę zamiast za tydzień. Położyłam się, przespałam się i narazie jest ok nic się nie dzieje... Rano trochę za bardzo ruszyłam z kopyta i albo się przesililam albo to jakieś plamienia przy rozciągającej się macicy bo dość mocno mnie dzisiaj ciągnie tak jakby mi się cały dzień utrzymywała kolka bardziej po prawej stronie dołem brzucha 🫣
Kurczę, to oszczędzaj się. Nawe przy braku plamień 🥺

Chodzisz jeszcze do pracy czy już l4?

no i w ogóle mamy swoją drogą szczęście bo całe lato w większości pewnie będziemy juz na L4 i możemy latać w sukienkach. Nie wyobrażam sobie zimy z wielkim brzuchem- pierwsze dwie miałam z terminem na 10.06 więc już w ogóle super- teraz pewnie w marcu już nie będę miała co ubrać na siebie
ja cos czuje, ze nie bede wychodzic z mieszkania przez ostatni miesiac ciazy, bo normalnie nie lubie upalow w miescie, a z wielkim brzuchem to juz w ogole bede umierac 😂

odpoczywaj

O kochana ja rano bułki z szynką później kawa zbożowa i oczywiście lindorki 😱a za chwilę woda śledziowa,także na wiosnę spodnie z zasłony szyję 🤣
u mnie koleżanka z pracy ma urodziny i zrobiłą takie słodkości, ze.... o losie. Dobrze, że nie byłam na obiedzie... ale ciasto zamiast obiadu, masakra. A wieczorem mam wigilię firmową. Ratujcie mnie

ja cos czuje, ze nie bede wychodzic z mieszkania przez ostatni miesiac ciazy, bo normalnie nie lubie upalow w miescie, a z wielkim brzuchem to juz w ogole bede umierac 😂
też nie lubię i w dodatku cały lipiec plus dzieci w domu będzie cieżko ;)
śmieję się, że będę całe wakacje siedzieć w basenie

reklama
Do góry