reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Dzień dobry dziewczyny!
Ale nastukałyście stron...

Śmiało, nie śmiało się chciałam przywitać.

Wczoraj byłam w Klinice na ostatniej wizycie (🤞) celem potwierdzenia ciąży (in vitro) no i... jest pęcherzyk żółtkowy. Póki co jest ciąża wewnątrzmaciczna. Muszę znaleźć lekarza do prowadzenia ciąży.
Według OM termin mam na sam początek sierpnia (04.08) ale wiecie, że różnie to bywa, tym bardziej, że to była pierwsza wizyta jedynie potwierdzająca ciążę.

Wy już macie pełny wachlarz objawów, a u mnie nic. Piję kawę, nie mam mdłości no i obżeram się jak do tej pory :D

Jestem cala w stresie, żeby to wypaliło i sytuacja rozwijała się pozytywnie dalej 🤞
hejo ❤️ oby brak objawów pozostał z Tobą do końca 😁

no i w ogóle mamy swoją drogą szczęście bo całe lato w większości pewnie będziemy juz na L4 i możemy latać w sukienkach. Nie wyobrażam sobie zimy z wielkim brzuchem- pierwsze dwie miałam z terminem na 10.06 więc już w ogóle super- teraz pewnie w marcu już nie będę miała co ubrać na siebie
Potwierdzam jako mama z grudnia, że jest to kłopotliwe naubierać się na zimę 😅 I wepchnąć spuchnięte stopy w zimowe buty 🙈 A w lato narzucasz byle jaką sukienkę i klapki i w drogę 😎 Ja powiem szczerze w zimę na wyjście ze szpitala też miałam sukienkę, bo po cc nie wyobrażałam sobie spodni naciągać 🫣

Hejka:) wczorajsza wizyta mnie bardzo uspokoiła wszystko jest ok:) potem byłam
na prenatalnych i teraz czekam z niecierpliwością na wyniki i usg prenatalne☺️ A dzisiaj dostałam takiego powera, że nagotowałam, psie fryzury ogarnęłam i polatałam po lesie 10 km jak przed ciążą bez zadyszki🥰

Załączniki

• IMG_0906.jpeg
    IMG_0906.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 51
na prenatalnych i teraz czekam z niecierpliwością na wyniki i usg prenatalne☺️ A dzisiaj dostałam takiego powera, że nagotowałam, psie fryzury ogarnęłam i polatałam po lesie 10 km jak przed ciążą bez zadyszki🥰
Super dzidzia 😊🥹

Gratulacje ! Piękny bobas 🩷
Trzymam kciuki, aby wyniki wyszły pomyślnie.
No i zazdro tego bieganka, ja na razie jestem niczym trup, ale już przestałam się katować tym psychicznie, myślę, że w końcu ten czas minie i wrócę sobie do lekkiego biegania :)

Czy któraś z Was jeszcze plami i może mnie uspokoić ? Cały dzień leżałam, usiadłam z córką zrobić kartkę świąteczną do szkoły i znowu się trochę pojawiło. Szalu dostanę. Dzwoniłam do lekarza kazał mi więcej leżeć, już chyba więcej się nie da 🫣

Gratulacje ! Piękny bobas 🩷
Trzymam kciuki, aby wyniki wyszły pomyślnie.
No i zazdro tego bieganka, ja na razie jestem niczym trup, ale już przestałam się katować tym psychicznie, myślę, że w końcu ten czas minie i wrócę sobie do lekkiego biegania :)
wróci napewno:) Ja miałam slabsze dwa
tygodnie ostatnie, zero energii zero nastawienia i siły witalnej czy mentalnej a dzisiaj moc do mnie wróciła i dopóki brzusio nie bedzie przeszkadzal to
mam nadzieje ze zdrowie pozwoli na regularne czyszczenie głowy w lesie😻

oczywiście dziękuje😍

reklama
Do góry