No dobra, nadrobiłama ja czekałam na grupie ivf na info od Ciebie! a Ty nic
Gratulacje <3
Wolałam nie zapeszać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dobra, nadrobiłama ja czekałam na grupie ivf na info od Ciebie! a Ty nic
Gratulacje <3
hejoDzień dobry dziewczyny!
Ale nastukałyście stron...
Śmiało, nie śmiało się chciałam przywitać.
Wczoraj byłam w Klinice na ostatniej wizycie () celem potwierdzenia ciąży (in vitro) no i... jest pęcherzyk żółtkowy. Póki co jest ciąża wewnątrzmaciczna. Muszę znaleźć lekarza do prowadzenia ciąży.
Według OM termin mam na sam początek sierpnia (04.08) ale wiecie, że różnie to bywa, tym bardziej, że to była pierwsza wizyta jedynie potwierdzająca ciążę.
Wy już macie pełny wachlarz objawów, a u mnie nic. Piję kawę, nie mam mdłości no i obżeram się jak do tej pory
Jestem cala w stresie, żeby to wypaliło i sytuacja rozwijała się pozytywnie dalej![]()
takCzy któraś z Was się zapisywała do KOC (Koordynowana Opieka nad Ciężarną) gdzie wszystko jest w jednym miejscu?
Potwierdzam jako mama z grudnia, że jest to kłopotliwe naubierać się na zimęno i w ogóle mamy swoją drogą szczęście bo całe lato w większości pewnie będziemy juz na L4 i możemy latać w sukienkach. Nie wyobrażam sobie zimy z wielkim brzuchem- pierwsze dwie miałam z terminem na 10.06 więc już w ogóle super- teraz pewnie w marcu już nie będę miała co ubrać na siebie
Super dzidziaHejkawczorajsza wizyta mnie bardzo uspokoiła wszystko jest ok
potem byłam
na prenatalnych i teraz czekam z niecierpliwością na wyniki i usg prenatalneA dzisiaj dostałam takiego powera, że nagotowałam, psie fryzury ogarnęłam i polatałam po lesie 10 km jak przed ciążą bez zadyszki
![]()
Gratulacje ! Piękny bobasHejkawczorajsza wizyta mnie bardzo uspokoiła wszystko jest ok
potem byłam
na prenatalnych i teraz czekam z niecierpliwością na wyniki i usg prenatalneA dzisiaj dostałam takiego powera, że nagotowałam, psie fryzury ogarnęłam i polatałam po lesie 10 km jak przed ciążą bez zadyszki
![]()
wróci napewnoGratulacje ! Piękny bobas
Trzymam kciuki, aby wyniki wyszły pomyślnie.
No i zazdro tego bieganka, ja na razie jestem niczym trup, ale już przestałam się katować tym psychicznie, myślę, że w końcu ten czas minie i wrócę sobie do lekkiego biegania![]()