reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

Potwierdzam jako mama z grudnia, że jest to kłopotliwe naubierać się na zimę 😅 I wepchnąć spuchnięte stopy w zimowe buty 🙈 A w lato narzucasz byle jaką sukienkę i klapki i w drogę 😎 Ja powiem szczerze w zimę na wyjście ze szpitala też miałam sukienkę, bo po cc nie wyobrażałam sobie spodni naciągać 🫣
Ja rodziłam i zawsze było gorąco i po pierwszym porodzie mąż przywiózł minisukienkę sprzed ciąży taka krótka, obcisła 😆😆😆😆 a ja nie miałam nic innego tylko to i koszulę nocną 😅 także wracałam do domu w tej sukience krótkiej a przez brzuch jeszcze krótszej 🤣 pojechałam do domu się szybko przebrać i pojechaliśmy prosto do moich rodziców.

reklama
Hejka:) wczorajsza wizyta mnie bardzo uspokoiła wszystko jest ok:) potem byłam
na prenatalnych i teraz czekam z niecierpliwością na wyniki i usg prenatalne☺️ A dzisiaj dostałam takiego powera, że nagotowałam, psie fryzury ogarnęłam i polatałam po lesie 10 km jak przed ciążą bez zadyszki🥰
Jeju slodkie juz te Wasze fotki, a u mnie w brzuchu dopiero takie maleńkie cos mam nadzieje z serduchem już

Czy któraś z Was jeszcze plami i może mnie uspokoić ? Cały dzień leżałam, usiadłam z córką zrobić kartkę świąteczną do szkoły i znowu się trochę pojawiło. Szalu dostanę. Dzwoniłam do lekarza kazał mi więcej leżeć, już chyba więcej się nie da 🫣
Nigdy tak nie miałam więc nie znam się a powiedz mi może jakiś krwiak był czy coś i teraz powoli się usuwa?
Nie znam się na tym, więc jak coś pokręciłam to przepraszam

wróci napewno:) Ja miałam slabsze dwa
tygodnie ostatnie, zero energii zero nastawienia i siły witalnej czy mentalnej a dzisiaj moc do mnie wróciła i dopóki brzusio nie bedzie przeszkadzal to
mam nadzieje ze zdrowie pozwoli na regularne czyszczenie głowy w lesie😻

oczywiście dziękuje😍
Jeju czemu ja takiego hobby nie wybrałam tylko te moje cudne konie których mi zabraniają (tzn nie wprost, ale jednak ryzyko jest) 😭😭😭
Mam nadzieję, że jak mi przejdzie wisielczy humor, plus bede miała pewność, że bobas zdrowy to chociaż zacznę ćwiczyć jak zwykle

mam taką prośbę, dziewczyny, które nie mają zdjęć w awatarach, mogłybyście coś ustawić?
zawsze mi łatwiej tak zapamiętywać historie, a jak np. teraz mamy dwie dziewczyny z "J" w awatarze to moja głowa ma error :)

Czy któraś z Was jeszcze plami i może mnie uspokoić ? Cały dzień leżałam, usiadłam z córką zrobić kartkę świąteczną do szkoły i znowu się trochę pojawiło. Szalu dostanę. Dzwoniłam do lekarza kazał mi więcej leżeć, już chyba więcej się nie da 🫣
Jakie masz te plamienia ? Tzn czy to krew, czy zabarwiony śluz i w jakiej ilości ? Boli Cię brzuch ?

mam taką prośbę, dziewczyny, które nie mają zdjęć w awatarach, mogłybyście coś ustawić?
zawsze mi łatwiej tak zapamiętywać historie, a jak np. teraz mamy dwie dziewczyny z "J" w awatarze to moja głowa ma error :)
Zrobione, faktycznie ja też bardziej kojarzę po fotkach. Myślę, że n prywatnym już będzie w ogóle łatwiej, bo zawsze jakieś fotki zaczynają się pojawiać i tak no jednak się bardziej kojarzy :)

reklama
Ja niestety chyba musze planować wszystkie rzeczy wymagające jakigokolwiek wysiłku z mojej strony do godziny 15. Po tej godzinie jest koniec. Spać, leżeć, no nic sie nie da.

Do góry