Każda wizyta to trochę kamień z serca że wszystko przebiega prawidłowo, mam nadzieję że jak już dotrwam do grudniaNie mów mi, odchodzę od zmysłówNajgorsze są te pierwsze wizyty i czekanie na zarodek z serduszkiem
Potem niewiele lepiej, ale jednak już coś jest, a tak to ciąża urojona
![]()
reklama
KB02
Fanka BB :)
Ja tez juz ledwo ogarniam rzeczywistoscNie mów mi, odchodzę od zmysłówNajgorsze są te pierwsze wizyty i czekanie na zarodek z serduszkiem
Potem niewiele lepiej, ale jednak już coś jest, a tak to ciąża urojona
![]()
KB02
Ja w pierwszej donoszonej ciąży serduszko usłyszałam w 5+6 i to było akurat w Dzień MatkiKażda wizyta to trochę kamień z serca że wszystko przebiega prawidłowo, mam nadzieję że jak już dotrwam do grudniato już będzie wszystko ładnie widać. A u Was kiedy zobaczyliście serduszko ? Pewnie niesamowite uczucie ?
![]()
Lurinea
Ja w pierwszej ciąży dopiero w 8 tygodniu, dwa tygodnie wcześniej był pusty pęcherzykJa w pierwszej donoszonej ciąży serduszko usłyszałam w 5+6 i to było akurat w Dzień MatkiWiec ogromna radość i wzruszenie
![]()
KB02
Ja teraz na pierwszej wizycie byłam 6.11. to bylo 4+2 i był malutki pęcherzyk, jeszcze nawet taki nie do końca "kształtny", wiec liczę na to, ze we wtorek usłyszę dobre wieści..Ja w pierwszej ciąży dopiero w 8 tygodniu, dwa tygodnie wcześniej był pusty pęcherzykA teraz poszłam w 6+2 i co? Pusty pęcherzyk
Czekam więc do wtorku, to będzie 8+0 według daty ostatniej miesiączki
Czy powtórzy się historia z pierwszej ciąży? Oby
![]()
W ogole zauważyłam, ze 18.11. mamy 5 wizyt
hakunam
Zaciekawiona BB
Ja też team "obmacywacz cycków" - raz bolą, ze ledwo mogę dotknąć, a na drugi dzień nic, nawet mąż może bezkarnie potarmosićJa tez juz ledwo ogarniam rzeczywistoscCzekam na tą wizytę i z jednej strony sie ciesze, ze to juz, a z drugiej ogarnia mnie taki strach, który mnie paraliżuje... kilkadziesiąt razy dziennie dotykam cycki, bo a to wydaje mi sie, ze sa mniejsze, pozniej, ze jednak sa takie jak były i tak w kółko... Mam w sobie tyle myśli, ze nie potrafię sie niczym zająć
Najlepiej bym tylko spała i przespała ten czas do wizyty... Człowiek chcialby sie cieszyć, ale z drugiej strony mam taki lęk w sobie czy wszystko jest ok
. Dobrze, ze udalo mi sie przełożyć tą wizytę z 20.11. na 18.11. bo do czwartku chyba bym oszalała z nerwów.
Matko bosko, ja nie mam tylu kciuków naraz do trzymania!!!!!!! Miejcie litośćJa teraz na pierwszej wizycie byłam 6.11. to bylo 4+2 i był malutki pęcherzyk, jeszcze nawet taki nie do końca "kształtny", wiec liczę na to, ze we wtorek usłyszę dobre wieści..
W ogole zauważyłam, ze 18.11. mamy 5 wizytObstawiam, ze ja bede jako ostatnia, bo mam dopiero o 19
![]()
KB02
Jak usłyszę serduszko i będzie ok, to myślę, że będę mogła odetchnąć. Jestem obstawiona lekami wzdłuż i wszerz, więc mam nadzieję, że wtedy już będzie tylko lepiejJa też team "obmacywacz cycków" - raz bolą, ze ledwo mogę dotknąć, a na drugi dzień nic, nawet mąż może bezkarnie potarmosićMyslisz, że ta wizyta będzie w stanie Cię już uspokoić tak na dobre?
![]()
hakunam
Zaciekawiona BB
Na razie wysyłam Ci serduszko forumowe, żebyś się już przyzwyczajała do wizytyJak usłyszę serduszko i będzie ok, to myślę, że będę mogła odetchnąć. Jestem obstawiona lekami wzdłuż i wszerz, więc mam nadzieję, że wtedy już będzie tylko lepiej![]()
reklama
KB02
Nooo oszaleć idzieja też team cycki, teraz mi sie wydaje, że flaki i już głowa pracuje