reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

Hej :)
Ale dałyście czadu na poprzednim wątku wczoraj wieczorem. Tak długo dzisiaj czytalam, że aż spaliłam bułki w piekarniku 😅

Termin z ostatniej miesiączki 05.07 (urodziny mojej mamy 🥹)
Pierwsza wizyta była 03.11 ale był tylko widoczny pęcherzyk, poszłam bo zaniepokoiły mnie wyniki krwi.
Kolejna wizyta, ta kluczowa to 21.11

reklama
Ja mam wizytę 20.11. 😊 Termin porodu wg. OM to 14.07.

Mam juz dzisiejsze wyniki!

Załączniki

• Screenshot_20251110_124406_Drive(1).jpg
    Screenshot_20251110_124406_Drive(1).jpg
    79,9 KB · Wyświetleń: 60
Ja mam wizytę 20.11. 😊 Termin porodu wg. OM to 14.07.

Mam juz dzisiejsze wyniki!
Pięknie 🩷
Mnie dzisiaj lekko kłuje jeden jajnik. Jak nic nie kłuje i nie ma objawów, to się zastanawiam czy wszystko jest ok, dlaczego nic nie czuję? Z kolei gdy czuję to też niedobrze, bo wtedy myślę czy czasem nie dzieje się coś złego?
Nie dogodzisz ciężarnej 😅

Cześć dziewczyny!
Też pozwolę sobie dołączyć jeśli mogę... chociaż nie wiem jak to u mnie dalej będzie....
Moje bety na początku słabo przystające. Lekarka kazała czekać i nie skreślać tej ciąży. W piątek beta 140 dziś 613. Mam nadzieję, że już będzie ładnie rosnąć. W środę powtarzam a w piątek mam wizytę na USG. Z om wychodzi 8.07.
Mam nadzieję, że będę mogła zostać z wami na dłużej 😊

Trzymam kciuki za każdą z Was ❤️

reklama
Cześć dziewczyny!
Też pozwolę sobie dołączyć jeśli mogę... chociaż nie wiem jak to u mnie dalej będzie....
Moje bety na początku słabo przystające. Lekarka kazała czekać i nie skreślać tej ciąży. W piątek beta 140 dziś 613. Mam nadzieję, że już będzie ładnie rosnąć. W środę powtarzam a w piątek mam wizytę na USG. Z om wychodzi 8.07.
Mam nadzieję, że będę mogła zostać z wami na dłużej 😊

Trzymam kciuki za każdą z Was ❤️
Heeej, witamy❤️ Trzymam kciuki za wyniki i wizytę!

Do góry