reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

damy radę ☺️ musimy swoje odczekać.
Ja dzisiaj idę na betę sprawdzić przyrost.

widać, widać 😍

a ja z kolei zaufałam pinkowym owulakom i ładnie mi owulacje łapały. Testy ciążowe też mnie nigdy nie oszukały. Wyłapywały już ciążę 9 dpo (cień). Moje testy teraz dzień po dniu
Też dzisiaj idę sprawdzić pierwszy przyrost 😉

reklama
Nie mogę spać😅😵‍💫😵 ze stresu i natłoku różnych myśli🫣
Jest mi gorąco, piersi mi płoną🤣 A jeszcze karmię najmłodszego😅

Nie mogę spać😅😵‍💫😵 ze stresu i natłoku różnych myśli🫣
Jest mi gorąco, piersi mi płoną🤣 A jeszcze karmię najmłodszego😅
O to tak jak ja i córka. O 3 się przebudziła i dopiero zasnęła o 4, ja trochę dłużej, ale już nie śpię bo na 7 do laba 🥰

Ile ma najmłodszy? ☺️
Hej, Mogę prosić o dopisanie do wątku? Wstępna data porodu to 27.07, także ciąża póki co bardzo młoda. Na pokładzie już chlopiec - aktualnie 1,5 roku.
Hej ☺️ witamy serdecznie!
To podobnie mamy ciążę aktualną jak i dzieciaczka, moja córka ma 14 miesięcy ☺️

Co do testów owulacyjnych, to mi w ogóle nie wychodziły🙈 w pewnym momencie zaczęłam robić nawet dwa razy dziennie i nic- to mnie trochę podłamało, bo pomyślałam, że nie mam w ogóle owulacji. Dlatego tydzień po przewidywanej owulacji zrobiłam badanie progesteronu, żeby zobaczyć czy ogóle ona była, a tam wynik 24,6, więc dość wysoki, bo norma była lab. do 14 i to dało mi nadzieję🫠

Dzień doberek:) Dziewczyny widzę, że mamy tu kilka mamuś które oczekują kolejnych pociech🥰a czy są również takie które spodziewają się pierwszego dzieciątka tak jak ja?☺️

reklama
Do góry