reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Cześć dziewczyny 😀
Bardzo mi miło do Was dołączyć.
Termin z OM na 12.07, pierwsza wizyta 18.11. Wczoraj poszłam na betę - ponad 22k.
W domu półroczny bombelek, z racji na zaawansowany wiek (37) nie było kalkulacji, także jak wszystko dobrze pójdzie będę miała dzieci z 14-miesięczną różnicą 😅
Trzymam kciuki za Was wszystkie i życzę nudnych ciąż 🥰

Gadałyście wczoraj o testach DOZ, ja wczoraj na amazonie zamówiłam takie, wydają się podobne:
1763199618861.png

Dam dziś znać, bo odbieram z paczkomatu 😅

Mam wyniki😍😍😍:o
Beta z poziomu 10 skoczyła w 48h na 51,7.
Przy wynikach większości z Was to dopiero raczkuje😅
Oj jak śmigniesz, to szybko nad dogonisz <3

Dziewczyny, pękłam... Włączyłam świąteczną playlistę 😂 Też tak macie, że w tym roku jakaś fajniejsza ta perspektywa Świąt się wydaje? 😍

reklama
Oj jak śmigniesz, to szybko nad dogonisz <3

Dziewczyny, pękłam... Włączyłam świąteczną playlistę 😂 Też tak macie, że w tym roku jakaś fajniejsza ta perspektywa Świąt się wydaje? 😍
Oj, zdecydowanie. Mam dłuuuugi urlop na święta i będę mogła w spokoju cieszyć się moim prezentem, który trzymam w brzuszku 🥹
Większość ludzi dowie się właśnie w tym czasie, więc jestem podekscytowana.

Do góry