reklama
SuperHej, daje znać, że bąbel nam urósł, ma 1,15cm, serce bije, żadnych krwiaków, wszystko wygląda książkowo![]()
Tralalala25
Fanka BB :)
baaaajka!Hej, daje znać, że bąbel nam urósł, ma 1,15cm, serce bije, żadnych krwiaków, wszystko wygląda książkowo![]()
PasiastyOgon
Moderator
Świetne wieści!!Hej, daje znać, że bąbel nam urósł, ma 1,15cm, serce bije, żadnych krwiaków, wszystko wygląda książkowo![]()
koniczynka32
Zaciekawiona BB
Juhuuuuu !!Hej, daje znać, że bąbel nam urósł, ma 1,15cm, serce bije, żadnych krwiaków, wszystko wygląda książkowo![]()
Marwis26
PięknieHej, daje znać, że bąbel nam urósł, ma 1,15cm, serce bije, żadnych krwiaków, wszystko wygląda książkowo![]()
LadyCaro
Uspokojona, dalej nie mam nawet pół obajwubaaaajka!jak sie czujesz?
Tralalala25
haha, korzystaj, ja dzisiaj pierwszy raz od 2 tyg odważyłam się zjeść jajko i musiałam trochę powalczyć ze sobą, żeby zostało w brzuchu xdUspokojona, dalej nie mam nawet pół obajwu![]()
LadyCaro
Ja na luzie jem po 3 jajka i siedzą w brzuchu grzeczniehaha, korzystaj, ja dzisiaj pierwszy raz od 2 tyg odważyłam się zjeść jajko i musiałam trochę powalczyć ze sobą, żeby zostało w brzuchu xd
reklama
PasiastyOgon
Moderator
Łączę się... mam odruch wymiotny przy myciu zębów....haha, korzystaj, ja dzisiaj pierwszy raz od 2 tyg odważyłam się zjeść jajko i musiałam trochę powalczyć ze sobą, żeby zostało w brzuchu xd
I ogólnie mdli mnie i nie mogę znaleźć nic co by mnie satysfakcjonowało do zjedzenia
Podziel się: