Ja powiedziałam już w pracy kierowniczce tylko dlatego, że mamy skomplikowaną sytuację kadrową, bo ją zastępuje a miała przechodzić na emeryturę pod koniec roku. Również mam pracę biurową.A kiedy planujecie powiedzieć dzieciom i w pracy? I czym sie zajmujecie zawodowo? Ja pracuje w biurze,powiedziałam bliskiej kolezAnce bo mi jakoś razniej, a kierownikowi chciałabym jak najszybciej jak tylko sie potwoerdzi ze wszystko dobrze.. (mam spoko szefa)
Ja chodzę prywatnie, na początek co 2 tygodnie, potem co 3 planuje.Ja mam wizytę 23.12 możesz mnie wpisać @LadyCaro w wolnej chwili
Kto chodzi prywatnie? Co ile macie wizyty?
Jak chodziłam z synem prywatnie to co 3tyg, a na NFZ widzę że są co 4tyg
Ja mam to samo, a miałam się kontrolować z jedzeniem żeby nie było potem ciężko wrócić do wagiA mnie natomiast satysfakcjonuje wszystko, najbardziej jabłka i słodycze![]()
Cześć.Nieśmiało się witam!
Aktualnie jestem w ciąży (4+5) z terminem na 30 lipca.
Po wcześniejszym poronieniu zatrzymanym w wakacje, pierwsza wizyta u lekarza już za mną – w 4+3. Lekarz zobaczył wtedy pęcherzyk ciążowy o wielkości około 2–3 mm, więc na razie wszystko wygląda dobrze.
Ze względu na wysokie TSH (3,77) dostałam Euthyrox. Bete badałam dwukrotnie i ładnie przyrosła o 130% w ciągu 48 godzin. Progesteron wynosił początkowo 29, a po 48 godzinach spadł do 20, dlatego dostałam Utrogestan na noc.
Kolejna wizyta jest zaplanowana na 8 grudnia i mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.
Trzymam mocno kciuki za wszystkie!![]()