reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

ja obecnie też pracuje w fajnym miejscu, więc nie chce uciekać od razu na L4. Ale też nie mam zamiaru siedzieć do 9 miesiąca i pracować na siłę, bo nikt mi za to medalu nie da 😂
Nie no wiadomo 🙂 Też nie planuję siedzieć do 9 miesiąca i się męczyć, bardziej myślałam o 7, ale wiadomo jak jest... Można sobie planować a życie swoją drogą 😉

reklama
A ja wlasnie zjadlam wege sushi i chodze teraz wokol kanapy, zeby mi nie wywalilo cukru w kosmos xD ale juz tak mi sie chcialo od dawna zjesc sushi, wiec uznalam, ze raz sobie pozwole 😬
W ogole juz widze, ze tym razem ta cukrzyca bardziej mnie dojedzie, dzisiaj zjadlam na 2 sniadanie tosta z pelnoziarnistego chleba (wiadomo, najpierw warzywa) i wywalilo mi w 15 min powyzej 160 🤦🏻‍♀️ chyba bede sie przerzucac co jakis czas na pudelka o niskim ig

Nie no wiadomo 🙂 Też nie planuję siedzieć do 9 miesiąca i się męczyć, bardziej myślałam o 7, ale wiadomo jak jest... Można sobie planować a życie swoją drogą 😉
mi w pierwszej ciąży się super pracowało w zasadzie dopiero jakoś ok 8 miesiąca poszłam na l4. Obecna moja Pani prezes kiedyś rzuciła do mnie "chyba by pani nie urodziła dziecka gdyby zaszła pani w ciażę, bo już ma pani tyle dzieci"

Ja pracuję w żłobku,do pracy wróciłam 12 listopada a 10 dowiedziałam się o ciąży i powiem Wam że moja szefowa była pierwszą osobą (oprócz męża) która dowiedziała się o ciąży, oczywiście pogratulowała ,nic się nikomu nie odzywa tylko pyta czy wszystko ok,także szkoda że nie wszystkie mamy takich przełożonych.

Nie wierzę, i to jeszcze kobieta kobiecie taki tekst…
No ona ma takich tekstów duzo niestety…..
ogólnie to ja szukałam pracy, bo nie lubię pracować z ludźmi którzy innych tak traktują, no ale wyszło jak wyszło :)
Kiedyś się mnie zapytała czy bardziej kocham syna bo jest taki mądry i zdrowy. Córka ma tam jakieś swoje problemy raz, że jest charakterna a dwa opóźnienia rozwojowe przez chorobę przewlekłą .

reklama
No ona ma takich tekstów duzo niestety…..
ogólnie to ja szukałam pracy, bo nie lubię pracować z ludźmi którzy innych tak traktują, no ale wyszło jak wyszło :)
Kiedyś się mnie zapytała czy bardziej kocham syna bo jest taki mądry i zdrowy. Córka ma tam jakieś swoje problemy raz, że jest charakterna a dwa opóźnienia rozwojowe przez chorobę przewlekłą .
dzizas…

Do góry