Nie no wiadomoja obecnie też pracuje w fajnym miejscu, więc nie chce uciekać od razu na L4. Ale też nie mam zamiaru siedzieć do 9 miesiąca i pracować na siłę, bo nikt mi za to medalu nie da![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie no wiadomoja obecnie też pracuje w fajnym miejscu, więc nie chce uciekać od razu na L4. Ale też nie mam zamiaru siedzieć do 9 miesiąca i pracować na siłę, bo nikt mi za to medalu nie da![]()
nie jestes glupia, zrobilabym dokladnie tak samo jakby cos mnie niepokoilo!Jestem głupia, ale zapisałam się do innego ginekologa żeby zobaczyć czy wszystko gra bo u mojego mam dopiero 23 wizytę, idę we wtorek 9martwią mnie po prostu te plamienia LC najchętniej to był chodziła codziennie na USG..
mi w pierwszej ciąży się super pracowało w zasadzie dopiero jakoś ok 8 miesiąca poszłam na l4. Obecna moja Pani prezes kiedyś rzuciła do mnie "chyba by pani nie urodziła dziecka gdyby zaszła pani w ciażę, bo już ma pani tyle dzieci"Nie no wiadomoTeż nie planuję siedzieć do 9 miesiąca i się męczyć, bardziej myślałam o 7, ale wiadomo jak jest... Można sobie planować a życie swoją drogą
![]()
O matko, co za tekst ...mi w pierwszej ciąży się super pracowało w zasadzie dopiero jakoś ok 8 miesiąca poszłam na l4. Obecna moja Pani prezes kiedyś rzuciła do mnie "chyba by pani nie urodziła dziecka gdyby zaszła pani w ciażę, bo już ma pani tyle dzieci"
Nie wierzę, i to jeszcze kobieta kobiecie taki tekst…mi w pierwszej ciąży się super pracowało w zasadzie dopiero jakoś ok 8 miesiąca poszłam na l4. Obecna moja Pani prezes kiedyś rzuciła do mnie "chyba by pani nie urodziła dziecka gdyby zaszła pani w ciażę, bo już ma pani tyle dzieci"
No ona ma takich tekstów duzo niestety…..Nie wierzę, i to jeszcze kobieta kobiecie taki tekst…
dzizas…No ona ma takich tekstów duzo niestety…..
ogólnie to ja szukałam pracy, bo nie lubię pracować z ludźmi którzy innych tak traktują, no ale wyszło jak wyszło
Kiedyś się mnie zapytała czy bardziej kocham syna bo jest taki mądry i zdrowy. Córka ma tam jakieś swoje problemy raz, że jest charakterna a dwa opóźnienia rozwojowe przez chorobę przewlekłą .