reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
nie ma za co, sama przez przypadek wlaczylam
wiecie co???wczoraj razem z moim Synkiem zafundowalismy soebie wspolna kapiel
ale bylo fajosko, polecam wszystki mamom
wiecie co???wczoraj razem z moim Synkiem zafundowalismy soebie wspolna kapiel
Czesc dziewczyny, dzięki za wszytskie rady.
Wiecie ti tak sobie mysle, ze przez to przestawianie go wszytsko mu sie pomieszało. I chyba sobie dam spokj na razie. Twoja ciocia Elfiko chyba ma racje. Postanowiłam tylko dawac mu jesc o jeden posiłek wiecej po południu. Moze jak bedzie bardziej najedzony bedzie spał dłuzej. tego sie bede trzymac. I tak na pierwsze karmienie wstaje Michał, wiec ja w sumie i tak powinnam sie wyspać. My zwykle kładziemy go koło 19.30-20 spac. jje po kapieli i zasypia bez problemu. Z tego wszystrkiego poszłam na spacer zeby to wszytsko jezscze raz przemyslec. I nawet przeczytałam kolejny raz rozdział tracy o snie (dzieki spacerom wogole przeczytaałam juz ta ksiazke drugi raz). I ona tam pisze, ze w pewnym momencie to jedno karmienie (powiedzmy to moje o 3 w nocy) trzeba zastapic SMOCZKIEM !! I wg niej 3 dni i dziecko sie przestawi. :
Ufam tej kobicie ale w to jakos mi sie nie chce wierzyc.
Moje postnowienie jest takie ze wrcam do tego co było, bo dzieki temu spałam z nim codziennie do 10.30 i byłam na Maxa wyspana. Zobaczymy co sie bedzie działo. Daje mu po południu o jeden posiłek wiecej, wieczorem po kapieli tankuje na maxa ;D i spac. I nech sie dzieje wola nieba...
Wiecie ti tak sobie mysle, ze przez to przestawianie go wszytsko mu sie pomieszało. I chyba sobie dam spokj na razie. Twoja ciocia Elfiko chyba ma racje. Postanowiłam tylko dawac mu jesc o jeden posiłek wiecej po południu. Moze jak bedzie bardziej najedzony bedzie spał dłuzej. tego sie bede trzymac. I tak na pierwsze karmienie wstaje Michał, wiec ja w sumie i tak powinnam sie wyspać. My zwykle kładziemy go koło 19.30-20 spac. jje po kapieli i zasypia bez problemu. Z tego wszystrkiego poszłam na spacer zeby to wszytsko jezscze raz przemyslec. I nawet przeczytałam kolejny raz rozdział tracy o snie (dzieki spacerom wogole przeczytaałam juz ta ksiazke drugi raz). I ona tam pisze, ze w pewnym momencie to jedno karmienie (powiedzmy to moje o 3 w nocy) trzeba zastapic SMOCZKIEM !! I wg niej 3 dni i dziecko sie przestawi. :
Moje postnowienie jest takie ze wrcam do tego co było, bo dzieki temu spałam z nim codziennie do 10.30 i byłam na Maxa wyspana. Zobaczymy co sie bedzie działo. Daje mu po południu o jeden posiłek wiecej, wieczorem po kapieli tankuje na maxa ;D i spac. I nech sie dzieje wola nieba...
Tusia ja mam wszyskie płyty z serii "Muzyka dla bobasa" a usypianki sa fioletowe.
Tu masz link.
http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=1868
Tu masz link.
http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=1868
Co do zasypiania w dzien to tfu tfu nie ma wgole problemu. Ma swój rytułał. Zje, pobawi sie i kweka. Zanosze do do sypialni, właczam muze, buka, smoczek na poczatek i siedze chwile i za moment wychodze. I spi ;D I mam nadzieje, ze tego sie nie da zapeszyc bo pisałam juz o tym nie raz i był ok :
kaśka k
Fanka BB :)
kochane mam problem z małej oczkiem strasznie ropka się zbiera i wiem już kiedyś pisałyśmy o tym ale może któraś mi coś doradzi dzisiaj przemywam rumiankiem i solą fizjologiczną ale jak do jutra nic się nie zmieni to może powinnam iść do lekarza po jakies kropelki sama nie wiem :-[
reklama
kaśka k
Fanka BB :)
no i przewianiem oczka się skończył dzień spędzony z tatusiem
do tego pokasłuje mi troszkę
(wg.mojego mądrego męża który się na wszystkim zna to jak nigdy ślinka jej wlatuje i dlatego kaszle)
ja myślę że się zaziębiła pewnie bidulka
(wg.mojego mądrego męża który się na wszystkim zna to jak nigdy ślinka jej wlatuje i dlatego kaszle)
ja myślę że się zaziębiła pewnie bidulka