reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy

kasiu mielismy z tym problem ostatnio, bylam u lekarza i zapisala mi masc, swietna, po 4 dniach przeszlo, nazywa sie Cusi-Erythromycin, polecam!!!
a co do mysia buzki to ja tak jak kolezanki myje sama woda przed cala kapiela

reklama
Ja tez już myję w wanience jako pierwszy - pyszczek ;D.
A co do wyparzania to ja nie wypażam tylko myję i już - bez płynu - samą gorącą wodą.

gazelaczku ja to nie wiem kiedy maluchy będą przesypiały całe nocki, ale sądząc z opisów koleżanek starszych bobasów to cała zabawa jeszcze przed nami :) jak maluchy zaczną się przemieszczać i sciągać sobie wszystko na głowę i jak pójdą zębiska :)

zapisałam nazwę maści od Joasi, zapytam o nią przy następnej wizycie.

Maniu ja też masuję ten kanalik i nic nie jest lepiej :(

No właśnie Martuśka gdzie czmychnęłaś?

A wracając do mycia buzi to może u nas jest taka woda parszywa i za bardzo wysusza skórę? Sama po kąpieli jakbym się nie nacierała różnymi specyfikami to bym się łuszczyła jak piskorz :) ;D

no jamyślę że całą noc prześpimy za jakiś rok dwa, a potem jak dzieciaki ruszą na impry to znowu sie zaczną bezssenne noce

Oj, od dwoch dni nadrabiam wasze posciki:)

W skrocie ustosunkuje sie do waszych wypowiedzi:
- ja na meza macka tez mowie maciejka - uwielbiam tak do niego mowic, jak Wy do waszych sunkow
- ja jestem strzelec, a maciek rybka (zgadzam sie z asia co do opisu znaku)
- na spacerki chodzimy codziennie - Jas ma najdluzsze spanie w czasie ich trwania
- historie ze zdjeciami z oddzialu noworodkow zostawie bez komentarza - chyba wszystko napisalyscie - koszmar jednymi slowy!
- FRIDA - witaj
- martuska jest w polsce i tez pewnie ma kupe roboty (rodzinka, odpoczynek - moze dlatego sie nie odzywa:))
- przykro mi z powodu kroliczka tusi:(

Kurcze nie wiem co jeszcze mialam napisac.
Milo mi znow byc z wami - po tygodniu przerwy:)

reklama
Miala ktoras pociecha problem z ciemieniucha? - jasiowi strasznie schodzi skorka z glowy (to ta ciemieniucha) - kupilam szampon ojlatum soft, ale moze macie jeszcze inne rady?

Do góry