Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ooo, to ja zaczynam od Mel B i boczkow Tiffany [emoji3]. Dopiero jak się rozruszam to skalpel Chody, a później kolejne treningi (jak już skalpel nie będzie mnie zabijał [emoji23])
Oczywiście spacery i u nas codziennie są zaliczane [emoji3]
To ja też coś polecę- kaszę melvit trendy lunch - są chyba 4 rodzaje- można je jeść same ale można też coś do nich dokroić, spoko sposób na całkiem zdrowy i szybki obiad
Będę jeslu można zagladac tu czasami. Obecnie jestem w ciąży ale kiedy dojdzie do rozwiązania i będę już mogła wziąść się za siebie to skorzystam z ćwiczeń, którymi się wymieniacie[emoji4]
Chybra muszę zajrzeć do lewiatana za tymi batonikami
Jem też te z bakalandu, mają czekoladę na dole ale bardzo dobre
Ja ćwiczę codziennie rozgrzewka chodakowskiej, mel b pośladki, brzuch czasami nogi jak mi się chce no i spacery codziennie dwa conajmniej z wózkiem wieczorem jak Iga płacze i trzymam ją na rekach to robię z nią przysiady ale często zaczyna bardziej płakać więc dużo nie uda się zrobić