Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja wczoraj zamiast spaceru z wózkiem, poszłam w chuście. Ale tylko na godzinkę, bo było pochmurnie i bałam się że złapie nas deszcz. I się oczywiście rozpadało, ale dopiero teraz. [emoji6] Także tylko 2,5km zrobiłam. A wieczorem kolejne ćwiczenia na brzuch.
Ja w weekend off. Batoniki z Bakallandu też znam, ale jak dla mnie są za małe i za mało sycące, a te mogę sobie tak podgryzać ze dwie godz w biegu i do obiadu spokój
Podam wymiary i wagę jak wstane i się ogarnę, bo jeszcze sobie dosypiamy [emoji6]
Integral, 10 minutówki Mel b. Jeden filmik na jedną część ciała. Ktoś też tu wrzucał trening na boczki Tiffany, też 10 min. To był jeden z moich ulubionych [emoji4] wszystko jest na YouTube
Dziś poniedziałek, więc ładnie ruszam ze zdrową dietką. Ja batoników nie kupuje, ale za to w ramach przekąski jem takie musy owocowe z Lidla, Day Up to się nazywa. Mają dobry skład, zero cukru czy innych świństw.
Ja fotek wstawiać nie będę. Robię je, ale tylko dla siebie [emoji4]