Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej hej Dziewczyny mam duuuze postanowienie zrzucic wszystko co zostało po porodzie (4 kg i gora sadła do zamienienia w miesnie) + dodatkowe 6 kg w dól heh
pumelova ja tak jak Ty dziś już po zestawie mel b na posladki (dzieki Chybra) i po serii 30 brzuszkow skosnych (tylko takie mozna po cc)
Ja nie czuję żadnej motywacji. Kiedyś to z chęcią cwiczylam ale to dlatego że karnet na siłownię miałam. W domu nie jestem w stanie się zmotywować bo zawsze coś innego jest do zrobienia. Może na razie samą dietę wprowadzenia, bez ćwiczeń
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
ja wlasnie nie umiem sie ograniczac z jedzeniem i byc na diecie, jak np mam postaowienie nie jesc slodyczy, to wtedy non stop o nich mysle i konczy sie na tym ze jem 2x wiecej heh
Ja nie mam czasu aby go tracić na dojazd i powrót z siłowni, poza tym nie lubię przy ludziach, a no i szkoda kasy
Dziś zrobiony Summer Body Workout Rebecci