reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Kaliope tak jak Twilight mówi my mamy limitowaną wersje granat z białą eko skórą na bokach, białym stelażem i białymi szprychami. Kwestia gustu oczywiście. Boje się białego stelażu. Za 800 zł w idealnym stanie? Widziałaś go na żywo? Myślę, że cena przystępna. Ja nowy kupiłam za 1399 zł u nas w hurtowni. Więc 600 zł do przodu byście byli

i za 1400 kupiłaś z nosidełkiem? P4180029.jpg o takim mówisz?P4180024.jpg

kiszka jest właśnie w tym, że on jest z Poznania, wiem, że opisowi nie warto ufać, ale zdjęcia wskazują, że stan jest bdb, poza tym łudzę się, że jeżeli jest na gwarancji to w razie co można go jeszcze oddać... podobno wózek niewiele używany spacerówka praktycznie w ogóle...

Kaliope dokładnie ten sam wózek :)

tylko bez nosidełka:) No bo my kupiliśmy używany fotelik Maxi Cosi od koleżanki za 200 zł. Do tego wchodzi Maxi Cosi, Recaro albo właśnie Jedo te z zestawu, A on jest z fotelkiem? No wygląda faktycznie zadbanie. Niech Ci wyślą więcej zdjęć na maila, powiększysz sobie i zobaczysz. Pewnie ma jakieś normalne ślady użytkowania. Zapytaj o wszystko

Haha no to jak moja paczunia nr dwa dotrze w poniedziałek to też się pochwalę moimi podkładami smoczkami i kremami :-D:-D
Takie drobne rzeczy a cieszą no nie dziewczyny :-D

najfajniejszy jest zapach :D :)))
a M. taki był podekscytowany paczką, że po wyjęciu wszystkiego z pudła po minucie zasnął :-D:-D:-D faceci....:confused:
a ja przekładam, układam itp itd, właśnie twilight - dawaj foty :-D

reklama
Do góry