reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Moja paczka też przyszła:-) jakiś wysyp dzisiaj:-D. Oczywiście wyszłam na 10 min do apteki i pan przyjechał...ale nawet nie zadzwionił tylko zostawł paczkę u największej pijaczki w klatce :angry:. Na szczęśćie ją spotkałam i od razu mi to dała. ogólnie jestem zadowolona. Zdjęcia wrzucę na zamknięty:-)
SDC14379.jpg
To ta koszula L/XL. Faktycznie to L. Normalnie noszę rozmiar 38/40. CO do karmienia to ze stanikiem pod spodem raczej ciężko, bez stanika spoko. I nic sie tam nie otwiera. Materiał wydaje się fajny...zobaczymy jak będzie po praniu.

Ta brązowa z lidla fajna:)

reklama
To raszta zdjęć na zamkniętym. Ogólnie bluzki są fajne, ale słabo rozciągliwe. Rozmiar uniwersalny jest trochę wąski w ramionach i ta wiązana narzutka nie wciśnie sie na dłuższy rękaw. Ta czarna bluzka super, rozmiar L/XL z metki i wiekości L. Zamawiałam od tej babki co wcześniej dziewczyny Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. A tylko, że mi sa w sam raz w biuście a mam 96cm, więc z większym biustem może być ciężko.
Daria płaszczyk jest cudny:-)

Ann, wow jaka paka!!!!!!!! no i komoda Kalinki :)) Ciekawe, kiedy mój Maluszek doczeka sie wyrzucenia biurka i wstawienia komody, bo jak na razie wszyskie ciuszki i kosmetyki leżą poupychane w kartonach:-:)-(

Daria,
cudeńko :)

Kosinka,
dokładnie, kolejna seksi mamusia :)

Mysza nooo u nas Ikea rządzi :D:D
co do porządku to też tak dziś pomyślałam, że nacieszę się nim póki nie ma Małej :D:D bo potem będzie sajgon.. ale teraz prezentuje się bosko ;D
Wika a Twój mężol to ma kiedyś wolny weekend czy etam bidulko?

reklama
Do góry