reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Agucha, Mońcia i reszta mam- dołączam do grona tych co jeszcze mają parę zakupów przed sobą. Ale spoko, mamy jeszcze czas :-)
Kasia mi podoba się bardziej 2 sukienka
Daria fajne zakupu!!!
A ja przetestowała koszule nocne i są ok. w jednej z nich spię już tydzień i nic się z nią nie dzieje:tak: więc polecam.

Dziewczyny czy proszek Lovella za 39,99 za 5 kg to dobra cena?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny nie wiem czy któraś z Was była na targach dla mamy i maluszka czy jakichś innych familijnych. Nie chcę tutaj reklamować, wylądowałam na takich targach miesiąc temu i naprawdę super. Mnóstwo promocji na kosmetyki i akcesoria dla dzieci i proszki do prania, sporo rzeczy można też dostać za darmo (ja np. dostałam butelki dla dziecka, proszek do prania, teczkę na dokumenty dziecięce, mleko następne). Dobrze jest śledzić takie rzeczy. W Krakowie np. najbliższe takie targi są w maju. Trzeba śledzić w internecie.

Jelsa jakościowo jest fajna, to jest bawelna plus jakiś modol dodany nie wiem co ta za rodzaj materiału, ale jest miekka i jest w serek plus 4 guziczki które sie rozpinaja i rozpinaja sie az za biust to jest plus tego, ale rozmiarówka jest zawyżona wiec jalepiej otworzyc paczkę i sobie zobaczyć czy S czy M bo M to rozmiar 40 i 42 ja wziełam ten i jest luźna

reklama
Do góry