reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

martulka - moja sprawa toczyła sie około miesiąca. Wiem, ze takie dzwonienie czy pisanie jest wkurzajace, ale podjęłas jakies kroki i to jest najważniejsze. To ze to była aukcja grzecznościowa to nas nie interesuje, wózek został sprzedany przez allegro i tak egzekwuj swoich praw (spacerówka albo zwrot kasy). Miejmy nadzieję, ze dziś moze się w tej kwestii coś wyjaśni, ja bym dzwoniła do laki na upartgo. zresztą tak robiłam ale franca nie odebrała ani 1 telefonu, a na maile odpowiadała z 3 dniowym opóźnieniem. wystawiła też potem jakiś przedmiot na all i zadzwoniłam pod ten numer tel w niej podany, ale odebrał jakiś kolo i grał głupa, że nie zna jej :baffled: Ale mój fonał sprawy pokazuje, ze można swoje odebrać (u mnie 60zł)

sophie anne - a gdzie będziesz wózio oglądać?? W Askocie są one wystawione??

reklama
EVE na Kazimierza Wielkiego jest Sklep dziecka i tam się wybieram, bo mają spory wybór i ceny całkiem ok. Ten wózek widziałam, że na allegro drożej chodzi. Muszę tylko sprawdzić czy ceny są takie jak na ich stronie czy w sklepie wyższe, bo wtedy tylko pooglądam a zamówię przez stronę. Widziałam ten wózek na targach Mama, Tata i Ja (wystawiał się właśnie ten sklep) i bardzo mi się podobał. Nie mieli go tylko wystawionego w wersji spacerowej, a na zdjęciach ta spacerówka jakoś dziwnie wygląda, muszę to zobaczyć z bliska. Zwłaszcza, że pani na targach mówiła, że w sklepie mają większą wystawę.

Martulka wózek rewelka!

Rzadko bywam bo ja na leżąco więc trochę lipa.. Ale potrzebuję POMOCY :tak:

Chodzi mi o kosmetyki dla Małego.

mam zamiar kupić do kąpieli OILATUM SOFT EMULSJA 500 ml!___APTEKA (2263795936) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na przemian z Rossmann, Babydream, Pflegebad (Pielęgnacyjny płyn do kąpieli) - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC) (dermatolodzy uważają, że skład rewelacyjny) i do tego oliwka z tej samej firmy Babydream - Oliwka dla dzieci - Oliwki i olejki - Rossnet a dodatkowo zabezpieczyć się na różne wypryski itd krem OILATUM SOFT Krem 40 g (2275847058) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..

Natomiast do pupki po każdej pieluszce linomag krem LINOMAG Krem z tlen.cynku (2302032883) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy maść i od czasu do czasu HIT krem na odparzenia SUDOCREM aż 250g! (2292429580) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ponieważ podobno nie używa się go non stop więc sama już nie wiem :wściekła/y:

Co myślicie o taki wyborze i jakie wy polecacie kosmetyki przeważnie do pupci bo tutaj mam problem..

betunka - własnie się "pogryzłam" z M o tego jane mum za 1500 zł, rano dostałam maila własnie z tą prommocją :tak: Ale tak na poważnie to się zastanawiam, czy jednak nie opchnę swojej gondoli i kupię coś jaśniejszego jednak - samanie wiem :baffled:

Widzę, że dużo z Was jest na etapie kupna wózka :) nam w sumie zostały te wszystkie drobiazgi... Do pokoiku kupiliśmy szafę narożną + komodę i regał, łóżeczko z pełnym wyposażeniem też juz jest, wózek kupiliśmy już dawno temu. No i nasza córcia ma już górę ciuszków w rozmiarach od 56 do 80, w większości zakupy z licytacji na allegro :-p Wczoraj pojechałam na szybkusia do h&m zobaczyć, czy mają coś letniego na dupkę, bo miałam jedynie 2 pary jeansów ciążowych. Kupiłam sobie "alladyny", bardzo wygodne i przewiewne :-D a jak wróciłam, to zamówiłam na allegro dwie koszule do karmienia ;-)i się uparłam na podgrzewacz do butelek (w sumie nie wiem po co na tę chwilę, ale sobie wkręciłam:p). No i wylicytowałam Aventa za 36 zł :-D Poniżej fociak dziecięcego pokoiku, ale na razie w wersji roboczej, bo wszystko będzie stało inaczej (na razie jeszcze rowery stoją z drugiej str pokoju:p)
Zobacz załącznik 460291

Ostatnia edycja:
natkusia oilatum dla mnie jest przereklamowane
i najlepiej kupić normalny płyn dla dzieciaczków niż od razu kupować coś leczniczego
a oliwka broń cię panie boże tym bardziej na lato
tylko krem na słoneczko poszukac od narodzin maluszka i nic więcej nie smarować
a linomag kup zwykłą maść
Linomag maść 30g (2298447471) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i to wystarczy
a jeśli się coś bedzie działo to wtedy sudocrem
ja jestem przeciwna smarowaniu kremami ciałka całego dziecka to niepotrzebne zatykanie porów
a i tak dziecko może miec takie malutkie pryszczyki ale to jest naturalne bo ciałko oczyszcza się z tych wszystkich syfów co dostały od nas

reklama
martulka- wózek przepiękny, bardzo podoba mi się ta budka ;-) No faktycznie w kule lecą, sprzedawca ma tylko 8 komentarzy, chyba bym się trochę bała u niego kupować, no, ale, ale... Nie odpuszczaj, bo wydałaś na ten wózek sporo kasy.
No i jeszcze napiszę, że babka ma tupet wysyłając wózek w 150 różnych paczkach. Przecież taką torbę i dodatki można było spokojnie do gondoli wrzucić... Strasz ją ile możesz i tego właściciela konta też, może on się przestraszy, w końcu widzę, że tam jakieś opony sprzedaje, więc negatywne komentarze nie są mu na rękę.

Do góry