reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

No to istotnie różnie bywa z rozmiarami w różnych firmach Franek ma koszulki 104 różnych marek i jedne są prawie do kolan a inne niemalże obcisłe

Patra u nas to samo prawie i Franek tez wysoki po tatusiu ja mam 163 a mój A. 200 :-D

reklama
Ada też na roczek średnio 86 rozmiar nosiła (bo wiadomo z tą rozmiarówką to różnie bywa).

martulka - ja tam nie byłam znudzona historią wózka :tak: Faktycznie, pięknie się prezentuje :tak:

Ja póki co monitora nie kupuję, przy Adzie też nie miałam, jak będzie potrzeba to M coś kupi. Ale nianię chyba kupię, bo mam okazję taniej kupić nową.

No ja też absolutnie nie chciałam kupować monitora bo i w sklepie odradzali i lekarz odradzał...ale po prostu teraz jak wiem, że zagraża mi w jakiś sposób przedwczesny poród to się dowiaduje, czytam itd. I tak narazie nie kupię , ale już mam wybrany, zapisany w zakładkach żeby w razie co mąż mógł zamówić. Bo przecież może Emilcia urodzi się w terminie. Tego teraz już nie przewidzę stąd moje szukanie monitorów:)

Ania Emilka urodzi się w terminie i nie wydziwiaj już ;)

a znajoma wystawiła na fejsbooku że ma do oddania ciuszki 68, 74 i dodatkowo pajace mothercare i się załapałam :D
jestem ciekawa jak toto wygląda ale ma mi wysłać paczkę więc jak dojdzie to się pochwalę

upolowałam na all. zimowy śpiwór Jane do wózka w super cenie, czekam na paczkę. A dziś w Ikei oddałam 120 zł, za to mam: pieluszki tetrowe, małe ręczniczki, ręcznik, miękki przewijak, pokrowce na przewijak, prześcieradełka, pojemniki na duperele pielęgnacyjne. Ochraniacz do łóżeczka kupię jednak potem, na początku dziecko się nie obraca.

reklama
Ja nie mam oryginalnego,ale mam stary po tamtym wózku co mi ukradli i on jest taki niebieski, chabrowy w kółka i go zostawię do tej spacerówki :tak:

A to moje wczorajsze odwiedziny w sklepie. Kurteczka 68 coccodrillo przeceniona :) i bluzeczka tez 68 mayoral
IMAG0184.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry